Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Yeni albümdeki şarkı sözleri

Gülçinin yazdığı sözler de yeni albümde olsun mu?

Kesinlikle  
86%
  [ 70 ]  86%

Kararsızım  
13%
  [ 11 ]  13%

Toplam Oylar : 81
hepsiciece
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Yeni Üye Yeni Üye
olmalı bence hem gülçinin yazdığı sözleri de çok beğeniyorum ben siz ne dersiniz arkadaşlar Razz Surprised Smile

burcak95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Yeni Üye Yeni Üye
gülçinim güzel sözler yazar kesinlikle olsun sarı ördeğim benim Smile

AsiInfazci
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Yeni Üye Yeni Üye
bence var ama çok az bir bölüm genellikle eren ve yasemin yazıyormuş zaten.

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 27, 2008 18:51 - Mesaj konusu: Gülçin ~ Yeni albümdeki şarkı sözleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende olmalı diyenlerdenim çünkü gülçinde grup üyelerinden biri ve üyelerin gruba katkısı olması gerekir

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yalnız duyduğuma göre sözleri genelde EREN ve YASEMİN yazıyormuş. Confused Doğruluk payı nedir bilmiyorum? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Üye Üye
olabilir ama bilmiyorum ya

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Üye Üye
driftking42 peki bu bilgiyi sen nerden duydun ki?

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Üye Üye
kararsızım

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kesinlikle

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Üye Üye
kararsızım

sena1997kus
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Yeni Üye Yeni Üye
Gülçin eminim her yerde başarılıdır. Bu nedenle bence bulunmalı.

gulcinERGULg
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Yeni Üye Yeni Üye
bence gülçinimin herşeeyi olmalı bu albümde Very Happy Very Happy

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ama malesef kendi yazdıkları şarkılara yer vermemişler

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümdeki şarkı sözleri
Takımdan Takımdan
Kesinlikle olmalı ama arkadaşımızın dediği gibi eski şarkılara yer vermişler... Wink

seker19971997
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 16:44 - Mesaj konusu: evett
Yeni Üye Yeni Üye
bence olmalı ne olsa 4 kişiden sadece bir kişi hep bulacak değil ya

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi