| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
| pamukkedi |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| eAz90 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
| of bulamadım kusura bakma |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:09 - Mesaj konusu: ya |
|
|
Üye

|
ya misbis ne reklamı nasıl bir reklam hiç hatırlamıyorum  |
|
|
|
|
| sena1997kus |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| sinbo reklamlarından sonra "sinbo" diye bir ses çıkıyor ya, bence orda grupça söylüyorlar. |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 18:03 - Mesaj konusu: reklam jingleleri |
|
|
Üye

|
| gülçinin sesi istikbal reklamındaki sese pek benzemiyor bence değil |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 20:05 - Mesaj konusu: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
valla ben bilmiyorum  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
bencede benzemiyor  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 14:18 - Mesaj konusu: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
| yok benzemiyor bence de... |
|
|
|
|
| sondamla |
Tarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| bence de benzemiyor zaten istikbal reklamındakini deniz arcak seslendiriyor. |
|
|
|
|
| Berru98 |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben valla hiç bilmiyorum? |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| paronayak |
Tarih: Cuma, Haziran 20, 2008 10:52 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
| bence sinbo reklamının sonunda sinboyu gülçin söylüyor. |
|
|
|
|
| asimeleq |
Tarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 02:11 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları? |
|
|
Yeni Üye

|
canlarım o değil yav deniz Ercak seslendiriyor mutluluk istikbalde'yi başka araştırın ama o ses onun değil:))
---
Moderatör Notu:
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir..! |
|
|
|
|
|
|