Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
bende bulamadım ya

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
bende bulamadım ya

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
of bulamadım kusura bakma

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:09 - Mesaj konusu: ya
Üye Üye
ya misbis ne reklamı nasıl bir reklam hiç hatırlamıyorum Confused

sena1997kus
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
sinbo reklamlarından sonra "sinbo" diye bir ses çıkıyor ya, bence orda grupça söylüyorlar.

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 18:03 - Mesaj konusu: reklam jingleleri
Üye Üye
gülçinin sesi istikbal reklamındaki sese pek benzemiyor bence değil

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 20:05 - Mesaj konusu: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
valla ben bilmiyorum Embarassed

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
bencede benzemiyor Question

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 14:18 - Mesaj konusu: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
Pek fazla benzemiyor

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
yok benzemiyor bence de...

sondamla
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
bence de benzemiyor zaten istikbal reklamındakini deniz arcak seslendiriyor.

Berru98
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
ben valla hiç bilmiyorum?

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Üye Üye
hiç benzemiyor

paronayak
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 10:52 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
bence sinbo reklamının sonunda sinboyu gülçin söylüyor.

asimeleq
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 02:11 - Mesaj konusu: Cevap: gülçin'in seslendirdiği reklam jinglları?
Yeni Üye Yeni Üye
canlarım o değil yav deniz Ercak seslendiriyor mutluluk istikbalde'yi başka araştırın ama o ses onun değil:))

---
Moderatör Notu:

Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir..!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi