| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
| denizandgulcin |
Tarih: Pazar, Şubat 10, 2008 11:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Cuma, Şubat 15, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| spor ayakkabı alırdım herhalde.. |
|
|
|
|
| GulciNesli |
Tarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| herşey hediye ile olmaz diye düşünüyorum |
|
|
|
|
| HaNdIsH |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| büyük parlak taşlı küpe alırdım çünkü onlara bayılıyormuş |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| aldığım hediyeyi her zaman saklıcak bişi alırdım |
|
|
|
|
| hepsi623 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben çantalara takılan küçük anahtarlıklardan alırdım çünkü onlara bayılıyormuş bir de rusya ve romanya için bilet alırdım çünkü oraları merak ediyormuş  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| cemrekolkmelsa arkadaşıma katılıyorum. |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 08:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
bende cemrekolkmelsa ya katılıyorum..  |
|
|
|
|
| hepsimbeste |
Tarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben kucak dolusu kutunun içine öpücük doldururdum her baktığında beni hatırlasın diye  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Aslında pembe pembe spor ayakkabılar ve spor kıyafetlerde olabilir? |
|
|
|
|
| sena1997kus |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Ben olsam Gülçin'e çikolata alırdım. Çünkü internetten araştırdıklarıma göre Gülçin çikolata yemeyi çok severmiş. Ayrıca bir insana sadece birşey almak yetmez. Çünkü insanlar değerlidir. Bu nedenle ona, onunla ilgili düşüncelerimi sunardım bir kağıda. Çünkü onunla konuşma imkanım olacağını sanmıyorum. |
|
|
|
|
| avrilXpelin |
Tarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben taşlı küpe alırdım duyduğuma göre çok seviyormuş  |
|
|
|
|
|
|