Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM  
14%
  [ 50 ]  14%

UMURSAMAZDIM  
1%
  [ 5 ]  1%

İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM  
14%
  [ 51 ]  14%

HERKESE HAVA ATARDIM  
12%
  [ 45 ]  12%

BAYILIRDIM  
56%
  [ 199 ]  56%

Toplam Oylar : 350
ferhatgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
Şaşkınlıkla karışık sevinirdim. Sonra daha da sevinirdim çünkü Eren'i görmek demek ve yan tarafımıza taşınması demek diğer kızları da görmek anlamına geliyor. Wink Laughing
Ama tabi birini değil hepsini çok seviyorum.

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 11:46 - Mesaj konusu: Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
onu duyduğum yerde bayılırdım=)

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
bayılırdımSmile

fantasticboy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
şaşkınlıktan Shocked kafayı yerdim heralde. Laughing

OrChUnx
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Boşuna heveslenmezdim taşınmaz. Smile

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Canım arkadaşım buda bir varsayım zaten. Hem hayat tesadüflerle doludur. Belkide bir gün taşınır. İNŞALLAH.

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 01:35 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
imkansız Eren LONDRAYA gelecek oda bana yetmezmiş gibi karşıma taşınacak !!! abii çıldırırım ya Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 12:52 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet kardeşim haklısın hayat tesadüflerle dolu.Eren'in karşı binamıza taşınması için 40 bin defa dua ederim Very Happy

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
bayılırdım ayılınca imzalı fotosunu alır içeri bile girebilirdim diğer üyeler gelince aynısını tekrarlardım Razz

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya berkan ne 40bin defası kardeşim. Ben milyonlarca kez dua ediyorum ama İstanbulda olsam belkide Konyada imkansız gibi. Ama ünlü düşünürler Zor diye bir şey yoktur İmkansız zordur. Demişler ya onun için bekliyorum ve dua ediyorum. Smile EREN karşı binaya oturucak ben sevinçten çıldırırım yav. Cool

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bayılırdım çünkü onu çok ama çok seviyorum

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
gider YASEMİN nerde derdim Very Happy

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
dilimi yutardım yani arkadaşlar umursamazdım diyenler de biraz saçmalamış gibi oldu Confused

---
Düzenleme: Moderatör ( devrem )

Lütfen Tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kuralları okuyunuz.

denizanderen
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Gerçekten bende bayılırdım ve sonra ziyaret ederdim. Birazcık hava da atardım tabi.

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
Bayılırdım herhalde yani.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi