Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çünkü çok güzel, yetenekli, tatlı (tabi tüm HEPSİ üyeleri) Wink Bu yüzden çok seviyorum Rolling Eyes

denizciftci
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 22, 2008 18:52 - Mesaj konusu: yasemini neden cok seviyorsunuz
Yeni Üye Yeni Üye
Bana çok benzediği için çok seviyorum. Aynı dizideki huyu beni canlandırıyor gibi. Very Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 22, 2008 19:02 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel insana pozitif elektrik veriyor tatlı, şirin, sempatik ve benim aşkım olduğu için çok seviyorum Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence Yasemin çok tatlı birisi ama tabi mehmetin aşkı. Onun için daha fazla bir şey yazmayacağım. Mehmet kıskanabilir. Bence diğer arkadaşlarda yazmasın. Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Takımdan Takımdan
Mehmtet abi kıskanır mı? Question Shocked Hiç sanmam... Exclamation
Yani neden böyle yazdığını anlayamadım açıkcası komiğime gitti Laughing
Hem bunun Mehmet abiyle ne alakası varki sonuçta Yasemin'i sevmek herkesin hakkı hemde onlar çok sevilen bir grup olarak bu normal...

Yani ben Yoshy ve Hepsi fanı olarak Yasemin'i çok seviyorum canım o benim... ama şimdi bunu yazdığım için kıskanacakmı sanki...
Bence kıskanmaz ve bunu normal algılar Very Happy

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 11:15 - Mesaj konusu: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
çünkü çooooook tatlı Embarassed

koliqebs
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
en sevimlisi en şekeri en yaramazı yaramazlıklarınla dikkat çekiyorr çokk sevimli kısacası sevilecek tüm özelliklere sahipp..Smile

---
Düzenleme: Moderatör ( devrem )

Lütfen tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz.
Mesajınızın tamamını koyu renkli yazmayınız!

gonca47
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
iyi niyetli, arabulucu, güsel, sesi tatlı, şık, bir de benim tipim olduğu için onu çok seviyorum... Razz

yoshyorcun
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
en asileri ve güzeli

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
bazı arkadaşları güzell olduğu için demiş bence herkez güzel vede herkezi de mi sevicek siniz ben ce şirinliği ve sempatikliğinden

hepsib1r
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 01:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
Bilmiyorum Yasemin deyince kalbim çok hızlı çarpıyor onu çok seviyorum, mor meleğim o benim..

---
Moderatör Notu:

Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Lütfen mesajlarınızın tamamını koyu renkli yazmayınız!
Lütfen yazım kurallarına uyalım. Aşağıdaki adreslerde yazanları lütfen okuyun.
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
21. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi