Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de biliyor Mehmet Abi. Umarım okumuştur Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ay inanmıyorum sana canım ya...Süper olmuş.Dediğim gibi bir kıza senin kadar bağlanan bir insan tanımıyorum,bilmiyorum,duymadım.Gerçi sen onu insan olarak görmüyorsun.Onu melek olarak görüyorsun.Melek=Yasemin...Dolayısıyla diğer kızlardan ayıran özellik çıkıyor karşımıza.Yasemin'de bu yazdıklarını görse dünyanın en mutlu insanı(meleği)olacağına eminim...Ellerine sağlık.Her zamanki gibi döktürmüşsün.Umarım bir gün Yasemin ile tanışırsın...

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Harika gerçekten...

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
çok güzel olmuş yaa... duygu dolu!

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Nasıl anlatsam ki? Ya da nasıl anlatılır ki sana olan aşkım?
Hani bazen aşkı ararsın ya hani bir türlü bulamazsın hani nereye baksan yeni bitmiş olur ya işte öyle bir his ki;

Gök gürültülü sağanak bir yağmurun ardından güneş açması gibi, oluşan gökkuşağını seyretmek gibi, çocuk aklıyla gökkuşağına dokunmak isteyip başaramamak gibi…

Nasıl anlatsam ki? Ayrı kalıp sonra da kavuşmak gibi, hiç beklemediğin bir anda kapıyı açtığında karşında ona ait gülen bir çift göz görmek gibi, aylardan sonra ki ilk sarılma gibi…

Lapa lapa yağan karı sıcak bir fincan kahveyle camdan izlemek gibi… Kar topu oynarken düşüp yaralanan çocuklara içten içe özenmek gibi…

Nasıl anlatsam ki? Hani dibe vurduğunda, her şey bitti diye düşündüğünde son dakikada sana uzanan o el gibi... Mesela annenin hediye ettiği cep telefonunu kaybettin diye üzülürken birinin “Bu telefon kimin?” diye bağırması gibi.

Nasıl anlatılır ki? Sıcak bir yaz günü kavrulurken aniden bastıran yağmur gibi… Toprak kokusunu içine çekmek gibi…

Nasıl anlatsam ki, nasıl dile gelir ki? Ne bileyim işte mesela; çok eski bir şarkının diline dolanması gibi, gün ortasında, akşamında hep o şarkıyı mırıldanmak gibi…

Nasıl anlatsam ki? Uzun bir otobüs yolculuğuna çıkmak gibi, okurum diye aldığın kitabı yarım bırakıp uykuya kalmak gibi, uyandığında karşında dalgalı mavi denizi görmek gibi, en önemlisi bu yolculukta yalnız olmamak gibi…

Birini dünyanın en mutlu insanı yapma şansını yakalamak gibi, onun gözlerinde ki sevinci yakalamak gibi, sevinç olmak gibi…

Sessiz bir kış akşamı kendini kimsesiz hissederken sessizlik bir sis gibi çökmüşken onun resimlerine dalıp gitmişken çalan telefonda onun sesini duymak gibi…

Nasıl anlatsam ki? Ne bileyim işte… Anlatılmıyor ki...

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Yasemin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel Crying or Very sad

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Çok güzel,bayıldım... Smile

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süper mehmet sen mi yazdın yine Wink Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Evet bana ait bir yazıt Wink

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 23:20 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hım beğendim Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 22, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Muhteşem..
Senin düşüncelerini bu yazılardan anlamamak imkansız.. Sad

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 00:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Bazı geceler seni düşünmekten, seni hayal etmekten, seninle konuşmaktan uyuyamıyorum. İşe yarar diye yatağımın kenarına astığım gazete köşesine ilişiyor gözüm. ?Bilim adamları uykuya dalmak için sakin bir manzara düşünmenin yeterli olacağını açıkladılar.? Bilim adamları her zaman bilemiyorlar işte. Sakin bir manzara hayal ediyorum. Mavi-Gri bir deniz, akşam güneşi, ıssız, yumuşak ve sıcacık bir kumdan sahil? Ve ben o kumlara uzanıp akşam güneşini izliyorum ama? Hemen sonra sen düşüyorsun o hayale ve bu sefer sen seyrediyorsun akşam güneşini, usul usul dalgalanan denizi, bense sadece seni? Ne kadar izlediğimi hatırlamıyorum seni ama kalkıp gidiyorsun bir süre sonra uçsuz bucaksız kumsal boyunca. Arkana, bana hiç bakmıyorsun bile. Sana seslenmeye çalışıyorum duymuyorsun. Peşinden koşmak istiyorum ama bir şey beni yavaşlatıyor yetişemiyorum. Duruyorum sonra düşünüyorum beni yavaşlatan, arkamdan çekiştiren bacaklarıma dolanan bu lanet ne diye? Arkama dönüp bakıyorum ve gözlerimin içine kinle bakan kendimi görüyorum?

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 10:50 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ellerine sağlık yine süper olmuş

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Muhteşem...
Tek kelime..

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet mükemmelsinn

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi