Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yanına koşarak sarılır öperdim sonra imza ister fotoraf çekerdim ve Gülçini çok sevdiğimi söyler ondan Gülçinin telefon numarasını alır, sonra güle güle der etrafdan kayıp olurdum Very Happy

space53
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bu imkansız gibi ama herhalde heyecandan ölürdüm

Antiarmenian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 23:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
kafama kapşonu geçirir,ya sen çok güzelsin sana aşığım der ve çeker giderdim

hepsiciece
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 15, 2008 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Bende çok isterim aslında öyle birşey olmasını
ama öyle birşey olsaydı kendimi sakinleştirdikten sonra sarılır onu çok sevdiğimi söylerdim Razz Shocked

---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir.

KraLLL69
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 00:33 - Mesaj konusu: Yasemin
Yeni Üye Yeni Üye
Valla görürsem çok hoş olduğunu söyledikten sonra elini tutup 1-2 saniyede olsa sarılmak isterdim.Bu yeter herhalde .

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 17, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öperdim, imza alırdım, sohbet ederdim. Belli başlı şeyler bunlar Wink Ama insan yaşamadan pek de anlayamaz Shocked

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 17, 2008 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Takımdan Takımdan
mandalina19 demiş ki:
Alıntı:
Ama insan yaşamadan pek de anlayamaz

Hah. Aynen öyle. Konsere bir gideyim şunları yapacağım bunları yapacağım. Güvenlikçileri dövüp kulise giriceğim diyordum. Konser'e gittim kızlar sahneye çıktılar ve ben kitlendim. Şimdi düşünüyorum Yasemin'le karşılaşırsam şunları yapacağım şöyle replikler atacağım şunları söyleyeceğim. Hadi ordan kitlenip kalacağım işte. Shocked

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 18, 2008 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hehe kesinlikle öyle oluyor valla

denizyoshy05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Düşüp bayılırdım sanırım. Ama yanına gidip fotoğraf çekilirdim imza alırdım ve onunla dolaşmak isterdim öperdim sıkı sıkı.

ecemyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 07:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ayy ben sanırsam bayılırım. Haaa birde imzalı ALBÜM RESİM ve telefon numarasını isterdim =)=) Razz Very Happy ve birazda utanırdım, bakakalırdım Embarassed Laughing

---
Düzenleme: devrem

Lütfen mesajlarınızda Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir...

ATABEY
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Direk sarılır öperdim. Sonra da imzalı resmini isterdim, onla ileride tekrar nasıl görüşeceğimi sorardım.Telefon numarasını ya da mail adresini isterdim,ev adreslerini sorardım.Onla tanışmak için herşeyi yaparım!

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 19:41 - Mesaj konusu: Eğer karşılaşırsam
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Patt diye bir anda karşılaşsam hemen CEMRE yi sorarım. Sonra da onları çok sevdiğimi söylerim Very Happy Very Happy

bebegimyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Yeni Üye Yeni Üye
onu ilk gördüğümde tam hayal ettiğim gibi biri demiştim hala görüşüyoruz tatlılığı ve güler yüzlülüğü hiç gitmiyor diğer kızlarında öyle Smile

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
Çıldırırım Shocked ve bayılırım Smile

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 00:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin İle karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üye Üye
Gülçin'in telefon numarasını isterdim ve birkaç soru sorardım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
19. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi