Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ragga oktayda oynuyor demiştim bazıları o cemre değil diyor ama gerçekten o hattaa küpeleri bile aynı

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 08:55 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar aslında bu sorunun cevabı birçok kişide var Very Happy Galeride bir resim var Cemre adlı bir sayfa Cemre sarı çorap giymiş. Orada yazıyor İsmail Yk'nın klibinde oynadığı Wink

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
bilmiyorum,hiç dikkat etmedim

sweetgizemnur
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
bende arkadaşlara katılıyorum Smile

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 20, 2008 12:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsisenacemre rica etsem cemrenin o resmini buraya koyabilir misin?ben baktım bulamadım da... Confused

xXAsliXx
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 20, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
nilüfer - çok uzakarda 1.37 de cemre koşarken gözüküyor
ragga oktay - pabucu yarımda 3.03 deki kız cemre
klipleri youtube de buldum

sosyapat
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 21, 2008 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
ismail yk
raga oktay
nilüfer
klibinde oynuyor

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 28, 2008 14:37 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar bahs ettiğim resmin linkini yapıştırcam sizde bakın en altta yazıyor. Wink http://www.gruphepsi.org/galeri/img472.htm

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
hımm tamam canım gördüm sağolasın

eAz90
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
Çok teşekkürler

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ragga oktayı severim kliplerinide izledim ama Cemre'yi göremedim.

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
ben de okudum ama malesef bilgim yok Sad

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
bende baktım yazıyor

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
Allta yazıyor...

hheeppssii1
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
bende okudum Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi