| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| pelyncemre |
Tarih: Salı, Mart 18, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ragga oktayda oynuyor demiştim bazıları o cemre değil diyor ama gerçekten o hattaa küpeleri bile aynı |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 08:55 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar aslında bu sorunun cevabı birçok kişide var Galeride bir resim var Cemre adlı bir sayfa Cemre sarı çorap giymiş. Orada yazıyor İsmail Yk'nın klibinde oynadığı  |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bilmiyorum,hiç dikkat etmedim |
|
|
|
|
| sweetgizemnur |
Tarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
bende arkadaşlara katılıyorum |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Perşembe, Mart 20, 2008 12:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hepsisenacemre rica etsem cemrenin o resmini buraya koyabilir misin?ben baktım bulamadım da...  |
|
|
|
|
| xXAsliXx |
Tarih: Perşembe, Mart 20, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
nilüfer - çok uzakarda 1.37 de cemre koşarken gözüküyor
ragga oktay - pabucu yarımda 3.03 deki kız cemre
klipleri youtube de buldum |
|
|
|
|
| sosyapat |
Tarih: Cuma, Mart 21, 2008 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
ismail yk
raga oktay
nilüfer
klibinde oynuyor |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cuma, Mart 28, 2008 14:37 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| hımm tamam canım gördüm sağolasın |
|
|
|
|
| eAz90 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben ragga oktayı severim kliplerinide izledim ama Cemre'yi göremedim. |
|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
ben de okudum ama malesef bilgim yok  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Çarşamba, May 28, 2008 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hheeppssii1 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
bende okudum  |
|
|
|
|
|
|