Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ HEDİYE

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 13:40 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bir dergide görmüştüm.cemre parfümü çok seviyormuş dolayısı ile ona parfüm hediye edilse çok mutlu olurmuş...

derin54
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 17:00 - Mesaj konusu: CEMRE
Yeni Üye Yeni Üye
Ben ona hediye olarak kalbimi verirdim. Smile

xxcemrekemerxx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 11:27 - Mesaj konusu: hediye
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona üzerinde Cemre yazan bir kolye alırdım herhalde

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 22:18 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Güzel düşünmüşsün. Bence çok güzel olurdu.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Hediyem
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben eğer ona ulaştırabilecek olsam ona kendisini alırdım... Laughing Wink
İşin şakası ona verilecek en güzel hediye lokum olurdu. Gider lokum alır eline verirdim...Yani GÜLÇİN

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende ona layık bir hediye bulamam belki ama ona bir mektup yazsam belki hoşuna gidebilir mesela onun hakkındaki düşüncelerimle dolu bir mektup

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
Bence ona hayatı boyunca unutamayacağı bir şiir yazaarım sınırları zorlamak gerekirse sadece cemre için bir kitap yazıp piyasaya sürerim Very Happy Very Happy Very Happy
Güzel konu açmışız tebrikler Razz

selininbahari
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
bende ona bir kolye verirdim kolyenin önünde beni unutma yazardı gölgelik tarafında ise ben selin mutlu yazardım Laughing Laughing Laughing

347emrah
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 22:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Yeni Üye Yeni Üye
ben olsam onun en seveceği şeyi düşünüp ona göre bir hediye alırdım ama önceden ağzını yoklardım o da olmadı arkadaşları internetten filan araştırırdım ona yakışacak güzel bir hediyeyyi bulduğumda hemen alırdım.

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Üye Üye
Herşeyimi... Laughing Cool

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 12:04 - Mesaj konusu: HEDİYE
Üye Üye
cemre'ye hediye almaya gerek yok zaten kendisi hediyee

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Wink güzell Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla ben waffle yapar onu götürürdüm.Dayanamazmış waffle a.Bence hoşuna giderdi.

dilshat
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEDİYE
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
en çok kullandığı şey olan uyku bandını alırdımm Very Happy Very Happy doğru demişmiyim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi