Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Katılıyorum desem çok mu klasik olur?

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Eren ~ erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence şimdiki saçı ona yakışmamış eski saç rengi çok güzeldi

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 12:31 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu saç gayet güzel.

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
saçlarının rengini değiştirmesi iyi oldu bence. Turuncuya yakın olan da güzeldi ama bu daha iyi bence, çok yakışmış Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 11:21 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet bu rengide güzel ama ben önceki rengini daha çok seviyorum.

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
Evet, turuncuya yakın olan saçı onu çok açıyor

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel yapıyor o ne yapsa yakışıyor

erenimmm54
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 11:13 - Mesaj konusu: sprr
Yeni Üye Yeni Üye
bence süper olmuş eski halinde turuncu gibi falandı şimdi bir melek benim aşkitom Very Happy

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!

dilshat
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
kız güzel olduğu için her renk yakışıyor ama ilk çıktığı zaman ki biraz daha sarıya yakın orda da şimdiki gibi harikaydı ve o şaç rengini tekrar denemeli bence Wink Wink Wink

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
süper...

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 13:03 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
Gerçektende turuncuya yakın olan da güzeldi ama buda güzel

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
bence önceki karamelimsi saç rengi daha güzeldi bencede tekrar denemeli Laughing ama şimdikide güzel Smile

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper süper süper.Bayılıyorum onun saç rengine.Önce ki çok harikaydı buda.

tweetyeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 15:00 - Mesaj konusu: erenini saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yeni Üye Yeni Üye
bence çok güzel başka saç rengi yakışmaz bana sorarsanız hep böyle kalsın.

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: erenin saç rengi hakkında ne düşünüyorsunuz?hastasıyım.
Üye Üye
Tek kelimeyle harika çok yakışıyor bende hastasıyım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi