Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ İmza günleri...

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 19:53 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
valla imza gününe gidersem herhalde ölürdüm (ama heyecandan)

hepsitolga
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Yeni Üye Yeni Üye
aynen...

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet aynen!..

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
Bir albüm çıksa da!..

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Albüm çıkacak..
Turneler yaplacak..
İmza günleri yakın..
Az kaldı az.. Very Happy Geliyor bomba...( Pimi çekilmiş patlamaya hazır..) Very Happy Bomba albüm... Very Happy

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet süper KRALCCC Laughing yuppiii

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 19:29 - Mesaj konusu: İmza günleri...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ama çabuk gelse iyi olur onlar gelmeden sbs gelecek!!!

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de!! Laughing

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Üye Üye
hepsinin iki konserine gittim daha hiç imza alamadım resimde çektiremedim ancak imza günlerine gitmem gerekiyor ama o da karşıda olduğu için zor biraz Sad

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
Başka bir şehirde olacak olan bir imza gününe yine katılırım ancak gerekli aksiyonlarımı yapabileceğimi sanmıyorum. Ama Bursa'da ki imza günü için şahane planlarım var. Very Happy Yasemin önce böyle olacak Shocked Sonra da böyle Razz Tabii ben de böyle Embarassed (Bkz: Smiley sen nelere kadirsin )

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Ama Bursa'da ki imza günü için şahane planlarım var. Very Happy

ay inanmıyorum,Bursa'da imza günü mü var ya??? Laughing
Yoksa eninde sonunda elbet olacak diye mi söyledin? Razz

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya neden KONYA da olmuyor. Vallaha bu yüzden 18ine gelince İstanbul'a geleceğim.

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Üye Üye
Ben de 2 konserine gittim çok yalvardım ama imza alamadım şans işte marmarise gelseler ilk ben koşacağım

---
Moderatör notu:

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz.
Türkçe'ye uygun mesajlar yazınız.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Takımdan Takımdan
İmza günleri daha belli değil değil mi Confused Sad
Neyse yav konserlere şükretmek lazım Laughing

senosima
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 08:09 - Mesaj konusu: Cevap: İmza günleri...
Yeni Üye Yeni Üye
17 mayısta cevahirde var 23 mayıstada kuruçeşme arenada konserleri var

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
17. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 20, 21, 22  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi