| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
| iremeren41 |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cemremduygu |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
| uyarı için teşekkürler çok sağolun |
|
|
|
|
| esesliece |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
Bence sitedeki resimler güzel. Resimleri yollayan herkese teşekkürler...
---
Düzenleme:MaNZaRa
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz!
Türkçe Yazım kurallarına dikkat ediniz! |
|
|
|
|
| cemrekolik1907 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar 9 şubat izmir konseri afişinde bende varım konser yerinde benide çekmişler.   |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemrekolik1907 |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
ilkaycemre21 e teşekkürler resmi o koymuş siteye  |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
3. albümdeki resimleri nasıl bulup koydunuz ya daha albüm çıkmadan?? ama o resimleri sitemize koyan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.sağolun arkadaşlar...  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet çok önemli konular bunlar. Bu konularda hassas olan arkadaşlarımıza bende teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
| cemrekolik1907 |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
nerden buluyorlar resimleri şaşıyorum ya   |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Araştırma gerektiren bir işlem olsa gerek. Zordur bence. |
|
|
|
|
| ZehraYoshy |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
ben resimleri beğendim ben seni üye olduğum için biraz bilmemezlik yapabilirim
---
Düzenleme:devrem
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe yazım kurallarına uygun mesajlar yazınız! |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 12:07 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| arkadaşlar resimlere baktım 4 peynirli pizza setinden alınan resimler var acaba hangi kanalda çıktılar |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Görevli

|
Süper resimler eklenmiş çok sağolunn  |
|
|
|
|
| gulsima |
Tarih: Pazar, May 18, 2008 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
Çok güzel resimler çok işime yarıyor herşey süper bu sitede herkese teşekkürler.
---
Düzenleme:devrem
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!
Cümlelerinizin tamamını koyu renkli yapmayınız! |
|
|
|
|
|
|