| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Nisan 8, 2008 00:46 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Görevli

|
Sağolun arkadaşlar...
Beğendiğinize sevindim  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Nisan 8, 2008 00:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Görevli

|
Beyza süper olmuş yaa. Çok güzel. Reklam da çok iyi yanlız...Üye ol, mutlu ol. Doğru söze ne denir
Çok seviyorum ben bu şarkıyı yaa  |
|
|
|
|
| prensess96 |
Tarih: Salı, Nisan 8, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
| gerçekten çok güzel sağol canım |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Nisan 8, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Görevli

|
Rica ederim canlarım....  |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cuma, Nisan 18, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Üye

|
iyi ki bu şarkının sözlerini yazdınız  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, Nisan 18, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Önemli değil canım  |
|
|
|
|
| hepsikoliklerii |
Tarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 11:51 - Mesaj konusu: süper |
|
|
Üye

|
| bu şarkı çok güzel gerçekten ben de duyunca şarkı sözlerine bunu yazayım diyecektim ama sen açmışsın çok teşekkürler |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| gerçekten çok güzel bir şarkı |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 08:32 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Üye

|
çok güzel bir şarkı çok teşekkürler..  |
|
|
|
|
| esma1eren |
Tarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| wonder |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Yeni Üye

|
Çok teşekkürler canım  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 12:00 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Wi |
|
|
Kıdemli Üye

|
| sağol canım ayrıca bu şarkının klibi yok ama şarkıyı dinledim youtubeden çok ince ses tonuyla söylüyorlar |
|
|
|
|
| eAz90 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Üye

|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Takımdan

|
Çıktığı ilk gün 100 kere falan dinledim galiba zor ezberleniyor  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sadece Bir Kız - Grup Hepsi (Winx Kayıp Krallığın Sırrı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|