Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)

Weysley
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 03:40 - Mesaj konusu: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Yeni Üye Yeni Üye
Bu Soruda Hiçbir şekilde şaşirtmaca Yoktur, Tamamen Mantiğa Dayalidir.mantikli Bir şekilde çözüme Ulaşilabilir.

1.) 5 Tane Ev Var Ve Hepsi Ayri Renk.
2.) Her Evde Oturanin Ayri Bir Uyruğu Var.
3.) Hepside Ayri Bir Içecek Içiyor, Ayri Bir Hayvan Besliyor Ve Ayri Bir Marka Sigara Içiyor.
4.) Bu Beş Insanin Hiçbiri öbürünün Yaptiğini Yapmiyor.yani Sigarasi Ayri, Içeceği Ayri Beslediği Hayvan Ayri Ve Evi Ayri...

Soru: Balik Kime Ait?

1.)ingiliz Kirmizi Evde Oturuyor.
2.)isveçlinin Köpeği Var.
3.)danimarkali çay Içiyor.
4.)yeşil Ev Tam Beyaz Evin Solunda Duruyor.
5.)yeşil Evin Sahibi Kahve Içmeyi Seviyor.
6.)palmall Sigarasi Içenin Bir Kuşu Var.
7.)ortadaki Evde Oturan Süt Içmeyi Seviyor.
8.)sari Evde Oturan Dunhill Sigarasi Içiyor.
9.)norveçli Birinci Evde Oturuyor.
10.)marlboro Içen Kedisi Olananin Yanindaki Evde Oturuyor.
11.)at'i Olan Insan, Dunhill Sigarasi Içenin Yanindaki Evde Oturuyor.
12.)winfield Sigarasi Içen, Birayi Seviyor.
13.)mavi Evin Yaninda Norveçli Oturuyor.
14.)alman Rothmanns Sigarasi Içiyor.
15.)marlboro Içenin Komşusu Sadece Su Içiyor.

Einstein Bunu Son Yüzyilda Yazmiş Ve Iddia Etmiş Ki; Dünya Insanlarinin %98 I Bunu çözemez. Hadi çözen varsa gelsin bakalım Very Happy

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 14:06 - Mesaj konusu: BU Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
belki inanmıyacaksınız da bunu benim arkadaşım çözmüştü

Tifanny
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 16:04 - Mesaj konusu: Re: BU Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeye
Üye Üye
BUSE1993 demiş ki:
belki inanmıyacaksınız da bunu benim arkadaşım çözmüştü

cevabı söyle o zaman bizde öğrenelim

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 16:11 - Mesaj konusu: BU Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende bilmiyorum bana da söylemdi Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Takımdan Takımdan
bence 15 yani sadece su içen Smile

Tifanny
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Üye Üye
15.)marlboro Içenin Komşusu Sadece Su Içiyor. olabilir bence

DEBRELI
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Üye Üye
SARI EV ; Norveçli-Dunhıll-Kedi-Su
MAVİ EV ; Danimarka-Malbora-At-Çay
KIRMIZI EV ; İngiliz-Palmall-Kuş-Süt
YEŞİL EV ; Alman-Rothmanns-Kahve
BEYAZ EV ; İsveç-Winfiled-Köpek-Bira

Yeşil evde Hayvan olmadığına göre BALIK Yeşil Eve aittir.

Arkadaşlar, Sarı evin sağ tarafına doğru sırayla diğer evleri yerleştirin.( SARI-MAVİ-KIRMIZI-YEŞİL-BEYAZ ) Tabi cevaplarıyla birlikte ve soruları tek tek okuyun cevabın doğru olduğunu görüceksiniz.

BALIK YEŞİL EVE AİT...

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Re: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeye
Üye Üye
gerçi debreli bulmuş ama olsun uzun zaman girmeyince hepsi çözülmüş nerdeyse
sorunun cevabı yeşil evde oturan alman balık besliyo
diğerlerini yazayım
sarı evde norveçli oturur kedi besler su içer ve dunhill sigarası içer
mavi evde danimarkalı oturur at besler çay içer ve malbora sigarası kullanır
kırmızı evde ingiliz oturur kuş besler süt içer ve palmall sigarası kullanır
beyaz evde de isveçli oturur köpek besler bira içer ve winfield sigarası içer.

arkadaşım teşekkurler çok severim böyle bulmacaları ellerine sağlık

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaslar bulmus ama bende buldum yesil ev almanyalı balık besliyo Razz Razz

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ablamla eskiden gazete çıkardı zeka bulmacaları diye ordan öğrendim nasıl çözüleciğini Very Happy Very Happy Very Happy

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 12, 2007 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende biliodum.bende nette bakınırken görmüştüm Wink

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 16, 2007 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Takımdan Takımdan
Güzel bir soru.Eline sağlık Wink

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
güzel aslında kolay da ama biras karmaşık gözüküyo ya insanlar uğraşmıyo bile hehe örn:ben Very Happy Very Happy Very Happy Wink Wink

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Üye Üye
böyle bulmacaların tutkunları var benim gibi.çok severim beyin yoran bulmacaları

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
beynimi niye yoruyum durduk yerde şidi deil mi ama Very Happy Very Happy Cool Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi