| Yazar |
Mesaj |
| < |
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Takımdan

|
Aslında iki tane favorimi yazmıştım ama bütün şarkıları harika.
Sırayla;
Mum,Aşksakızı,Yalan,Olmaz Oğlan,Tempo,İki Kelime,Hanimiş,Uzat Elini,Olta,Kalpsizsin,Kafanı Takma,Saklanbaç,Gecelerce...  |
|
|
|
|
| hepsi623 |
Tarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
| ya bence hepsi de çok güzel ama ben en çok "mum"ve"iki kelime"yi beğeniyorum |
|
|
|
|
| zeynomon |
Tarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
bence hepsi çok güzel ama SEN BİRTANESİN şarkıları dahada güzel tavsiye ederim dinlemeyenlere çok güzel bir şarkı daha yarattı hepsi gurubu tebrikler ve bütün şarkılarınız çok güzel ama dediğim gibi SEN BİR TANESİN şarkısı daha güzel olmuş  |
|
|
|
|
| bskvegruuphepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
| tüm şarkıları çok güzel hepsini çok güzel yorumlamışlar |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 19:39 - Mesaj konusu: En güzel şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hepsi çok güzel bence de  |
|
|
|
|
| SeLyN |
Tarih: Perşembe, Mart 27, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
hepsini en güzel şarkı sözü "bütün hepsi"  |
|
|
|
|
| aydacemre |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Yeni Üye

|
Üç kalp!!
bu şarkı beni çekiyor eden acaba??   |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
| Üç Kalp ve Sadece Bir Kız |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Pazar, Nisan 6, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Salı, May 6, 2008 10:25 - Mesaj konusu: hepsinin en güzel şarkı sözü |
|
|
Üye

|
Bence hepsinin tüm şarkı sözleri ve seslendirişleri mükemmel  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Salı, May 6, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Hepsinin en güzel sarki sözü h |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bende CeMrE98CeMrE sana katılıyorum birde ayırt edemeyiz ki onların yaptıkları herşey güzel |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Salı, May 6, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence "kalpsizsin", "yalan" vb...aslında hepsi ya evet hepsi...  |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Üye

|
| 4peynirli pizza haricinde güzel HEPSİ=) |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 09:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsinin en güzel sarki sözü hangisidir? |
|
|
Takımdan

|
4 Peynirli Pizza'nın şarkı sözü kötü ama,
Hepsi seslendirince süper olmuş.  |
|
|
|
|
|
|