Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Fisun teyze ve Erol hoca aşkı

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 00:51 - Mesaj konusu: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
fisün teyze ve erol hoca aşkı... Very Happy ne düşünüyorsunuz?Fisün teyzenin kıskançlıkları falan Razz ..Yeni bir aşk doğuyor.. Very Happy Smile

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 01:22 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Sana katılıyorum beril'cim... Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 01:37 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Görevli Görevli
Ya aşk falan demiyelimde havada aşk kokusu var diyelim. Very Happy Neyse bence Füsun ve Erol da güzel çift olacaktır... Onların ilişkisinede saygım var. Razz

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 01:41 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Görevli Görevli
Evet yav yakışıyorlar çok..Kıskançlık falan... Smile
Yani aşırıya kaçmamak şartıyla biraz kıskançlık şirin oluyor... Laughing Laughing

Çok tatlılar ya... Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 01:43 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Evet yav yakışıyorlar çok..Kıskançlık falan...
Yani aşırıya kaçmamak şartıyla biraz kıskançlık şirin oluyor...

Çok tatlılar ya...

bencede,aynen katılıyorum canım.. Mr. Green Laughing

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 10:26 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Üye Üye
bencede yakışıyorlar

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 13:13 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de Serdar tamamen katılıyorum .... Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Zaten ben böyle bir yakınlaşma olacağını tahmin ediyordum önceden.. Ama yani iyi olurya..onlarda süper çift olurlar..

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bence de çok yakışıyorlar..hatta evlensinler Laughing

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Füsün ve Erol Hoca
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de birbirlerine çok yakışıyorlar zaten bu bölümde de herşey belli oldu kıskanmalar falan Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Evet yaa...
Fisun Teyze'nin kıskançlıkları süperdi bu bölümde Laughing
Erol Hoca da boş değilmiş...
Eski aşkını unutturdu hemen Fisun Teyze...
Bir anda hayata yeniden döndü, hemen de aşık oldu adam Laughing
Ben ilk Bahadır Hoca ile olur sanmıştım ama değilmiş...
Yakışıyorlar ama Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende ilk Bahadır hoca'yla olur diye sanmıştım ama böylede güzel.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 19:26 - Mesaj konusu: Füsün ve Erol Hoca
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet ben de Bahadır Hoca ile olacak zannediyordum Confused

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Ya aşk falan demiyelimde havada aşk kokusu var diyelim. Neyse bence Füsun ve Erol da güzel çift olacaktır... Onların ilişkisinede saygım var.
Evet havada aşk kokusu var. Very Happy Ayrıca katılıyorum eminim ki güzel bir çift olacaklar. Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Fisun teyze ve Erol hoca aşkı
Takımdan Takımdan
Olur olur... Very Happy Yakışıyorlar da Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi