Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ galeride düzenleme

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Görevli Görevli
Neredeyse tıpkısı... Confused

Çok benziyor Confused

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet çok benziyor.. Ayırt etmek için de çok dikkatli bakmak gerekiyor Confused

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 20:35 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Takımdan Takımdan
Gerçekten de çok benziyor..Shocked
Ama sadece o resimde..

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 03:41 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Görevli Görevli
Gizem'in koyduğu resmi ben Cemre'ye benzetemedim. Ama diğeri üzerende oynanmış biraz. O benziyor. Razz

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence düzenleme yapılması gerekiyor.yani: eren resimleri bir klasör, cemre resimleri bir klasör gibi.root, "zaten yazınca" geliyor demişsin ya ben kaç kez "cemre" ya da "cemre kemer" yazdım cemrenin resimlerinden çok hepsinin resimleri geliyor.ama ben sadece cemrenin resimlerini istiyorum.bir de yine "cemre" yazdığımda en eski resimler geliyor.eğer yapılabilirse en yeni resimlerinden eski resimlere göre yapılsa çok iyi olur...şimdiden teşekkürler...

duygu1hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Yeni Üye Yeni Üye
bencede bu hali gayet güzel ve düzenli ama hep aynı mesajlar var

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 14:23 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Site Admin Site Admin
cemrealbina Laughing
Önce araştır sonra iste.! Bir dahakine daha dikkatli ol. Ve şimdi gir şuraya bir bak. http://www.gruphepsi.org/galeri/search.htm

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ama dediğim gibi eski resimler çıktı... Confused

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Site Admin Site Admin
Ben neden yapabiliyorum ?

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 14:51 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Zaten düzenli harf sıralamasına göre Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 14:53 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Site Admin Site Admin
Ve en altta sayfa numaraları var. Ek olarak oradaki 9 u 30 seçin, sonra her sayfada 30 resim gözükecek en alttaki sayfa 1 2 tıklayın daha kolay olur. Wink

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 15:02 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben öyle yapıyorum şahsen daha iyi oluyor Wink Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hımm.o zaman ben de bir tuhaflık var.root çok özür dilerim... Sad

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: galeride düzenleme
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
canım zaten orada fotoğraf adına göre ara değince sırf cemre resimleri çıkıyor.. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi