| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| gizem1556 |
Tarih: Cuma, Ocak 4, 2008 23:25 - Mesaj konusu: Kenan Doğulu'nun klibi |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bunlar Yılbaşı Özel Programı'ndan alınmış galiba ilk başlarda turunculu bir kız var yüzü tam belli olmuyor o Cemre galiba bir de klibin ortalarında gözlerini böyle pörtleten de Yasemin galiba tam belli olmuyor ama çok kısa oynuyorlar.  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Ocak 4, 2008 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
| ya izlemedim daha ama keşke kaçıncı saniyede olduğunu yazsaydınız... |
|
|
|
|
| hepsimanyaii |
Tarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
Yazdım ya:
02:31. saniyede 2 saniye sürüyor  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Çarşamba, Ocak 23, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Cemre İsmail YK'nın bir klibinde oynamış. İnternette buldum aynen şöyle yazıyordu: 'Ayrıca Cemre, İsmail YK'nın klibinde oyunculuk yaptı.'
Ama hangi klip olduğunu bilmiyorum  |
|
|
|
|
| cmrpnr |
Tarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
dikkatle baktımda burak kut un komple klibinde oynuyor galiba şu arabayı süren kızın yanındaki gözlüklü kız cemre olabilir sizde bir bakın  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
canım o Cemre değil,daha dikkatli bakarsan anlarsın zaten onun olmadığını  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence kenan doğulunun klibinde oynamış olabilirler |
|
|
|
|
| Rub3L |
Tarih: Salı, Ocak 29, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| kenan doğulu olabilir ismail yk |
|
|
|
|
| LiLyuM |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
bencede esra'm
(bLue rose) 'den  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Bunlar Yılbaşı Özel Programı'ndan alınmış galiba ilk başlarda turunculu bir kız var yüzü tam belli olmuyor o Cemre galiba bir de klibin ortalarında gözlerini böyle pörtleten de Yasemin galiba tam belli olmuyor ama çok kısa oynuyorlar.
galiba değil zaten soldaki kız cemre yanındaki de yasemin.. |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Salı, Mart 11, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hiç kimsede oynamamış yaa |
|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
12 yaşında bir klipte oynamış ama hangisi olduğunu bilmiyorum  |
|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| ben ismail yk nın klibinde oynadı diye okumuştum |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Perşembe, Mart 13, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
K. Doğulu'nun aşk kokusu klibinde 40 derece yaz konserinden bölümler var orda birkaç saniye görünüyor(diğer kızlar da tabi) ama İ. YK'nın klibinde kesin ve kesin oynadı ama hangi klip bilmiyorum  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 01:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| yoshy98 nerde izlediysen bizede söyle bizde bakalım canım |
|
|
|
|
|
|