Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ hepsinin konserine hiç gittiniz mi?

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 17:35 - Mesaj konusu: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
hepsinin konserine hiç gittiniz mi?

Ben 1 kez gittim istanbulda BGM de konserleri vardı.3 Mayısda da geliceklermiş yeni albümleriyle BGMYE bu konserede gidicem 2. gidişim olucak. Smile

En son hepsiygec94 tarafından Perşembe, Mart 13, 2008 17:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Hiç Hepsi konserine gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gitmedim Crying or Very sad Daha doğrusu gidemedim Crying or Very sad

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet tabii ki kaçırmam asla (tabii bir sorun çıkmassa Very Happy ) Gittiğim konserde her zamanki gibi süperlerdii Exclamation Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Görevli Görevli
Eveet gittim.. Laughing
Benim için hayatımın en güzel ve unutulmaz günüydü.. Smile

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Üye Üye
maalesef

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Allah be nerde..
Gidemedim..Ah keşke gitsem. Ama gidemedim..Bir gelseler Eskişehire kesin gideceğim zaten..

liseuA42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
daha nasip olmadı Crying or Very sad

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Gittim..
O gittiğim gün benim için tarihi bir gündü. Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 22:41 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Gittim. Hayatımın en güzel gününü ve en güzel 2 saatini orada geçirdim ve en büyük 3 hayalimden biri gerçek oldu.(Diğer 2si sete gitmek ve tanışmak)

ufukgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Yeni Üye Yeni Üye
ya gidemedim Sad ama çok istiyorumda bide bizim buralara gelseler Kocaeli'ye garanti giderim... Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
maalesef çok istedim ama gidemedim Sad Sad

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende gidemedim Crying or Very sad gitmeyi çok istiyorum ama daha kısmet olmadı. İnşallah giderim.. Sad Crying or Very sad

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
ben de gidemedim...Gitmeyi çok istiyorum...Giden arkadaşlar ne kadar şanslı... Sad

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Konserlerine bu 6. oldu. Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: hepsinin konserine hiç gittiniz mi?
Takımdan Takımdan
Evet gittim... Laughing
Süperdi...
Hayatımın aklımda kalan en güzel günüydü!
Hem de İlayda, Beyza, Naz ve Ayça ile birlikte gittik...
Laughing
Süperdi tabiki de Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi