Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 9, 2008 12:52 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Mükemmelin ötesinde bir şarkı ya...Bayıldım
Evet Sümbülcüğüm katılıyorum. Süper ötesi bir şarkı. Smile

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 9, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Poster dediğin A4 kağıt mı?

Hayır canım.Büyük resim kağıdı Wink

Thecentaur
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 00:33 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Üye Üye
Hepsi gene yapmış yapacağını Cool

esin19gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Üye Üye
sağol Very Happy Very Happy

Heeppssii
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Yeni Üye Yeni Üye
Süpeeeeer muhteşem bir şarkı Laughing

lalaldakdak
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Yeni Üye Yeni Üye
tek kelimeyle harikaaaaaa!! Laughing

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kardeşim bugün dedi ki bana Hepsi´nin Sen Bir Tanesin şarkısını gördüm.7. sıradaydı.Ama Kral tv değil Kanal D ´de gösterdi.
Umarım öyledir.Çünkü 17. idi Kral Tv´de.Kanal D´de 7. müthiş bir şey bu...

tUubAA00
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Yeni Üye Yeni Üye
çok süper bir şarkı acaba sözlerini kim yazdı??

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Takımdan Takımdan
7. mi ? Süper birşey.. Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Takımdan Takımdan
Süper demek 7 olduk... Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet canım...Tabiki kardeşim yanlış görmediyse... Wink

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 18, 2008 22:38 - Mesaj konusu: Sen Bir Tanesin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Umarım ki kardeşin yanlış görmemiştir Sümbül Laughing Eğer yanlış görmediyse süper Very Happy

gokceyildiz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 11:37 - Mesaj konusu: sen bir tanesin
Yeni Üye Yeni Üye
gerçekten çok güzel bir şarkı Razz

didem22
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Yeni Üye Yeni Üye
bu şarkıyı çok beğendim müthiş Eren seni çok seviyorum Eda Akay bu şarkı diğer şarkılara bin basar ama sen Eren mükemmel oynadın seni seviyorum Cemre harikasın İrem Narinlik

cemrevemelike
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 23, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Yeni Üye Yeni Üye
harika bir şarkı ağzınıza sağlık grup hepsi

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi