Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 12, 2007 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Site Admin Site Admin
esmerperi; öncelikle weblogtr.com 'un amacı üye olan kullanıcılarına blog alanı veren bir yer. Bu blog alanı bir çeşit websitesi. Bu alanda resimler ekleyebiliyorsun, bu alana yazılarını, anılarını yazabiliyorsun. Bloğun karşılığı ise web günlüğüdür.

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 13, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
haaa anladım peki banim web günlüğümü başkaları görebilir mi? Confused

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 01:36 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
Evet. Olayı o zaten. Sen oraya kendi yazılarına yazıcaksın. Resimlerini ekleyeceksin. Örneğin mizah alanında yazarsan millet bakıp azuhazuhaha ne komikmiş lan bu blog diyecek. Sana aferin süpermiş yazıların falan diye yorum ekleyecekler sende seviniceksin Very Happy . Bi nevi forum ama sadece sen yazı yazabiliyorsun ziyaretçilerin yorum ekleyebiliyorlar güzel bir şey tavsiye ederim. Benim zamanım yok olsa bende yazıcam. dramaydı dershaneydi okuldu iş güç derken hiç zamanım olmuyor.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 02:05 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Site Admin Site Admin
Very Happy

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 14, 2007 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
vay be süpermiş hemen başlayım anca biter..... Very Happy Very Happy

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 15, 2007 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende başlayım
teşekürler

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 03:53 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
aldım ama düzenlemeye zaman yok Very Happy

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 13:03 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
bende aldım da düzenlemeye benimde zamanım yok Rolling Eyes

essocuk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Yeni Üye Yeni Üye
sağol

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla çok güzel bir hizmet..Bize verdiğiniz tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ederim...Boş olduğum zaman eminim üye olucam. Bir blogda ben açacağım.. Very Happy

cnr135
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 25, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Üye Üye
bence bu hizmeti kaçırmayın Türkiye'deki en iyi blog hizmeti en geç bir hafta sonra yazdığınız yazı arama motorlarında(google vs.)ilk üçte oluyor çoğu blog hizmetlerinde bu yok

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Takımdan Takımdan
sağol

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 00:30 - Mesaj konusu: Blog
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Açtım,teşekkürler.

liseuA42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
teşekkürler...

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: Herkese Ücretsiz Türkçe Blog Hizmeti
Üye Üye
çok güzel olmuş bende üye oldum Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi