| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 16:06 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Çok güzel bale yapıyor. Ayrıca çok tatlı (aslında hepsi çok tatlı ama Cemre özel ) |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
alıntı:
herşeyiyle çok seviyorum onu
katılıyorum...  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: alıntı:
herşeyiyle çok seviyorum onu
katılıyorum...
Ben de katılıyorum  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Görevli

|
Yaa bir de inadı çok tatlı ya...Nromalde inat edenlere sinir olurdum ama o öyle tatlı bir inat ediyor ki...
Çocuklaşıyor bir anda...  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 20:14 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Evet Cemre abla çok tatlı bir şekilde inatçılık yapıyor  |
|
|
|
|
| cemrecholateam |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben cemrenin en çok o pozitif ruhunu ve laflarını seviyorumm |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hepsi!hepsi!hepsi!  |
|
|
|
|
| LiLyuM |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
saçları ve sesi  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Cuma, Mart 14, 2008 01:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
| onun yüzünde bir masumiyyet var sanki.ve de sesi çoook güzel.ben her zaman söylemişimdir``grutaki en güzel ses Yasemin,Cemre,Gülçin`e ait`` |
|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
| sana katılmıyorum lil93 bir kere erenin sesi de çok güzel ben cemrenin inatçılığını çok seviyorum |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 09:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
Yoshy98 sana katılıyorum.Hepsinin sesleri çok güzel.Ben Cemre'nin sesine kötü demiyorum.Onun sesi de çok güzel.Diğerlerinin sesi de.
Ben en çok Cemre'nin inatçılığını seviyorum.  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
| Cemre'nin her yönünü beğeniyorum,ben onun hastasıyım... |
|
|
|
|
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ben sempatik olmasını ve o gizli disiplinli halini çok seviyorum sporcular disiplinli olur derler.Bende 7.5 yıldır spor yapıyorum.Belki de bu yüzdendir güzel yazmışım be ve ayrıca duygusallığını fazla hissettirmiyor ve o yüzden ayakları yere sağlam basan bir tavrı var her zaman  |
|
|
|
|
| busrahepsidelis |
Tarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 15:02 - Mesaj konusu: cemre'nin en sevdiğiniz yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
esprili yönünü  |
|
|
|
|
|
|