Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ site her yerde

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
Okulda ya da dersanede gerekli yerlere yazıcam ama benim gibi bir HEPSİci daha olmadığı için okulda, herkes benden bilicek. Başkasının üstüne atma gibi bir şansım da yok Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Görevli Görevli
Ohhh dershanede bir sıranın üstünde HEPSİ yazıyordu...Ben de kesin bu sınıfta Hepsici birileri vardır dedim.. Very Happy
Hepsi yazısının altına Www.GrupHepsi.Org Hepsinin en büyük ve en süper fan sitesi...Hepsiciysen üye ol eğlenceye doy yazdım.... Laughing
Tabi arkadaşlarım gördü rezil oldum ama olsun değdi... Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 16:53 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Süpersin valla bende deneyeyim Laughing Herşey hepsi için

Hepsili yarınalara... Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Ohhh dershanede bir sıranın üstünde HEPSİ yazıyordu...Ben de kesin bu sınıfta Hepsici birileri vardır dedim.. Very Happy
Hepsi yazısının altına Www.GrupHepsi.Org Hepsinin en büyük ve en süper fan sitesi...Hepsiciysen üye ol eğlenceye doy yazdım.... Laughing
Tabi arkadaşlarım gördü rezil oldum ama olsun değdi... Very Happy

Valla süpersin Beyza BRAVO demekten başka ne diyebilirim ki Very Happy Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Görevli Görevli
Eheh öyleyimdir... Razz Laughing
Her şey Hepsi Uğruna... Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de dersanede tahtaya HEPSİ,altına da EN BÜYÜK FAN SİTE GRUPHEPSİ.ORG yazmıştım Wink Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Takımdan Takımdan
Yaptığınız şeyler bana garip geldi ama Destekliyorum. Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar legal olan yani etiğe uygun, toplum kurallarına uygun her çeşit reklamı yapabilirsiniz. Ama etiğe uygun olsun. Yasak olan çizgileri silmeyin sakın!

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 28, 2008 18:08 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bende karpostal üstinde gördüm kırtasiyede sonuçta bilgisayardan yapıyorlar demekki resimleri gruphepsi.orgdan indiriyorlar Wink

aydacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 28, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Yeni Üye Yeni Üye
çok sağol iyiki koydun o resmi Very Happy Very Happy

hadikopkop
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 17:19 - Mesaj konusu: :))
Yeni Üye Yeni Üye
evet var öyle birşey ben aldığımda da yazıyordu üstünde sitenin Smile

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de bugün kırtasiyede not defteri bakıyordum.Bir baktım birinin üstünde Gülçin'imin resmi var.Resmin üstünde de gruphepsi.org yazıyor.Çok mutlu oldum.Hatta ben bakarken biri geldi ve 'Ay bunlar çok güzel bak site adı da yazıyor bakarız bir ara.'dedi...

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Üye Üye
Nöbetçi sıralarına falan da yazarız. Laughing

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Üye Üye
Herşey Hepsi İçin! Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: site her yerde
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim rozetimin üstündede yazıyor

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi