Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 30, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen azizebiyik'a katılıyorum Wink

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 31, 2008 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Buse ne demişse onun dediğini.... Laughing Laughing Çünkü Cemre'yi çok seviyor ve tamamen hasta ona Wink .Cemre içinde güzel cümleler yazıyor bende onun dediğine katılıyorum tamamen.. Laughing ....

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 3, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
ben her yönünü beğeniyorum Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
iyi rol yapması

ERENSEMA
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
cemrenin herhan bir yönünü beğenmiyorum çünkü her yönünü beğeniyorum

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 8, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
bencede cemrenin her yönü güzel özelliklede sempatik tavırları..

cemremprens
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 10:16 - Mesaj konusu: hayranlık
Yeni Üye Yeni Üye
her özelliği çok güzel onun kadar dünyada hiç kimse yi bulamayız kankalar Smile

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Cemre bence her şeyiyle mükemmel.O zaten dünyada ilk ve tek...Konuşma tarzı,sesi,güzelliliği,oyunculuğu,titizliliği,iyi kalpliliği,zorlu biri olması-,harika saçları,mükemmel gözleri,giydiği süper kıyafetleriyle....ve tarif edemeyeceğim kelimelere dökemeyeceğim düşüncelerim...Beni o kadar büyüledi ki etrafıma baktığımda onun kadar muhteşem birisini bulamıyorum..Onu nasıl anlatacağım sizlere bilmiyorum.Benim için çok ama çok özel,çok farklı biri...Görmediğim halde her lafımın,her cümlenin içinde olan birisi o...Ben hiç kimseyi bu kadar sevdiğimi hatırlamıyorum...

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
valla ben pek cemreyi sevmem ama beğendiğim yönü arkadaşımızın dediği gibi cimcimeliği vede komikliği

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Takımdan Takımdan
her şeyiyle çok seviyorum onu

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 01:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sümbül,çok güzel söylemişsin canım... Wink

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cemre'nin en beğendiğiniz yönü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Değişik biri Rolling Eyes

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Görevli Görevli
İnatçılığını çok seviyorum.. Laughing
Aynı ben.. Laughing Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkür ederim Beril.Ama onu anlatacak ne kelime ne cümle ne de bir destan Wink

cemremprens
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 13:24 - Mesaj konusu: ad
Yeni Üye Yeni Üye
ben ce çok sevecen ve sempatik arkadaşlar

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi