| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
| pelyncemre |
Tarih: Çarşamba, Ocak 30, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Aynen azizebiyik'a katılıyorum  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Perşembe, Ocak 31, 2008 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Buse ne demişse onun dediğini.... Çünkü Cemre'yi çok seviyor ve tamamen hasta ona .Cemre içinde güzel cümleler yazıyor bende onun dediğine katılıyorum tamamen.. .... |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Pazar, Şubat 3, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
ben her yönünü beğeniyorum  |
|
|
|
|
| BETY |
Tarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| ERENSEMA |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
| cemrenin herhan bir yönünü beğenmiyorum çünkü her yönünü beğeniyorum |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Cuma, Şubat 8, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
| bencede cemrenin her yönü güzel özelliklede sempatik tavırları.. |
|
|
|
|
| cemremprens |
Tarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 10:16 - Mesaj konusu: hayranlık |
|
|
Yeni Üye

|
her özelliği çok güzel onun kadar dünyada hiç kimse yi bulamayız kankalar  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Cemre bence her şeyiyle mükemmel.O zaten dünyada ilk ve tek...Konuşma tarzı,sesi,güzelliliği,oyunculuğu,titizliliği,iyi kalpliliği,zorlu biri olması-,harika saçları,mükemmel gözleri,giydiği süper kıyafetleriyle....ve tarif edemeyeceğim kelimelere dökemeyeceğim düşüncelerim...Beni o kadar büyüledi ki etrafıma baktığımda onun kadar muhteşem birisini bulamıyorum..Onu nasıl anlatacağım sizlere bilmiyorum.Benim için çok ama çok özel,çok farklı biri...Görmediğim halde her lafımın,her cümlenin içinde olan birisi o...Ben hiç kimseyi bu kadar sevdiğimi hatırlamıyorum... |
|
|
|
|
| pamukkedi |
Tarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
| valla ben pek cemreyi sevmem ama beğendiğim yönü arkadaşımızın dediği gibi cimcimeliği vede komikliği |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Takımdan

|
| her şeyiyle çok seviyorum onu |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 01:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sümbül,çok güzel söylemişsin canım...  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cemre'nin en beğendiğiniz yönü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Değişik biri  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Görevli

|
İnatçılığını çok seviyorum..
Aynı ben..  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Teşekkür ederim Beril.Ama onu anlatacak ne kelime ne cümle ne de bir destan  |
|
|
|
|
| cemremprens |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 13:24 - Mesaj konusu: ad |
|