Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'in Kolundaki Yara İzi

hepsicidilek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
çok ilginç hiç farketmemiştim aaaa Shocked ama yinede çok güzel yasemin

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Teşekkürler

yosydeniz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
ablacım seni cok seviyorum. her halde küçükken benim gibi yaramazdın ben de ağactan düşüp kolumu cizmiştim.ama senin güzeliğini hiç bir şey bozamaz Very Happy

SeLyN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 12:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
yeni duyuyorum ay çok geçmiş olsun Crying or Very sad (teşekkürler bu arada) Crying or Very sad

liseuA42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
teşekkürler...üzüldümm Crying or Very sad

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 23:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
güzelliği hiç bir şey bozmaz o mu bozacak onun muhteşemliğini allahallah

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
hiç bir şey bozamaz güzelliğini

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Üye Üye
ben bunu az bir zaman önce fark etmiştim. Yine de bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Laughing

ATABEY
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
Unutmayın iyiye birşey olmaz.Onlar birer melek(en azından benim gözümde öyle) Very Happy Arrow

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:56 - Mesaj konusu: .
Mehmet abicim çok teşekkürler biliyordum ama sebebini bilmiyordum.... Laughing Bir insan herşeyimi bilir... Laughing

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:29 - Mesaj konusu: hepsi
Üye Üye
evet bende farketmiştim ama böyle olay olduğunu bilmiyordum. teşekkürler

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
paylaşım için sağol

ZehraYoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Yeni Üye Yeni Üye
aa canımın kolunda yara izimi var.

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe yazım kurallarına uygun mesajlar yazınız!
Lütfen cümlelerinizin tamamını koyu renkte yapmayınız!
Türkçe yazım kurallarına uygun olmayan mesajlar silinir!

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben yara izini biliyordum ama neden olduğunun çok merak ediyordum merağımı giderdiniz Very Happy teşekkürler paylaşım için

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'in Kolundaki Yara İzi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kolundaki yara izi için çok üzüldüm. Ama güzelliğinden hiçbir şey kaybettirmiyorki. Smile YOSHY SENİ ÇOK SEVİYORUZ Exclamation

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi