| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Resimleri ~ Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
| root |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| 12mervecemrem |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazartesi, Ocak 21, 2008 09:26 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
bende resimlere nasıl yorum ekleniyor bilmiyorum lütfen söyler misiniz?  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazartesi, Ocak 21, 2008 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Görevli

|
İyi de resimlere yorum yapılmıyor artık, kaldırıldı yorumlar...
çünkü ilginç şekilde yorumlar olunca bencede en mantıklısı buydu... |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazartesi, Ocak 21, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| busesinem |
Tarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
| arkadaşlar galerideki bir resim hakınnda bir tartışma olmuş yorum yapılırken (laf tartışması) bencede iyi olmuş |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet yorumlar kaldırıldı..Bende şimdi yorum yapıyorum..Resimler Süperrr... |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Ocak 25, 2008 00:37 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
root demiş ki: Arkadaşlar bazı kişiler sanki galeri bölümümüz başka site imiş gibi kural dışı mesajlar yazıyorlar. Ben ve yönetici arkadaşlarım inanın onları silmekten bıkmaz.
Lütfen iyi okuyun..
GALERİ YORUM KURALLARI
1. Resimle alakalı şeyler yazın.
2. Tamamı büyük, tamamı eğik veya şekilli mesajlar girmeyin.
3. Aşkımmmmmmmmmm canımmmmmmmm vs bunun gibi kelimeler girmeyin.
4. Kesinlikle ve kesinlikle Türkçe'ye uygun yazım dili kullanın. Defalarca bu sitenin her yerinde belirttik arkadaşlar bu konu çok önemli.. Türkçe'ye uygun yazın. Burada eminim okuma-yazma bilmeyen yoktur heralde..
5. Başkalarını rencide edici mesajlar bırakmayın..
Aksi halde direkt silinir ve sizlerde siteden uzaklaştırılırsınız...
EK OLARAK;
Türkçe yazım imla kurallarına defalarca dendiği halde yapılmadığı, tüm bilgilendirmeleri yaptığımız halde devam ettiği ve duyurularada belirttiğimiz halde gene aynı olduğu için kapatılmıştı.
BİLGİLENDİRMELER:
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/galeri-deki-resimlere-yapilan-yorumlar-t1506.html
SİTENİN HER BÖLÜMÜNDE YUKARIDAKİ 3 LİNKTEKİ YAZILANLAR GEÇERLİDİR.
GALERİDEKİ VİDEOLARA YORUM AÇILMIŞTIR. BU MESAJI İYİCE OKUYUN ARKADAŞLAR. ! Çünkü yukarıdaki anlattıklarıma uyulmadığı takdirde aylarca tekrar kapatılacaktır. |
|
|
|
|
| gizosh79 |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
ben yorum yazamıyorum  |
|
|
|
|
| Hayris |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Site Admin

|
| Hayris Türkçe bir klavye en fazla 15 YTL. Türkiye'ye geldiğinizde veya gelen birinden alabilir veya internet alışveriş siteleri var YÜZLERCE onlardan bir tanesinden alabilirsiniz! |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar siz sürekli aynı soruları soruyorsunuz.Murat abi kaç defa açıkladı.Okumuyor musunuz ya?  |
|
|
|
|
| iremeren41 |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Üye

|
| yaaa bende diyorum nasıl yorum yazıcaz demek ki kapalıymış |
|
|
|
|
| hayaller |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Galeri'deki resimlere yapılan yorumlar |
|
|
Yeni Üye

|
uyarı için teşekkürler  |
|
|
|
|
|
|