Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ seslerini sıraladı

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Ben konuya dönüyorum..Böyle güzel sesleri istesenizde sıralayamazsınız..

Fatih çok doğru söylemişsin bence... Laughing

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yanii... Wink Wink
Bence hepsinin sesi çok güzel...Ayrım yapmayalım bence.. Laughing Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Ayrım yapılamaz bence de...
Herbirinin ayrı ayrı güzel yönleri var, herbiri ayrı ayrı güzel güzel yerlerde öne çıkartıyor seslerini... Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Görevli Görevli
Kesinlikle katılıyorum...

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yani... Wink

merve001
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Yeni Üye Yeni Üye
herkeze katılıyorum

Seyma12
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 14:20 - Mesaj konusu: yasemin-hepsi delisi
Yeni Üye Yeni Üye
bende katılıyorum yanlış bir soru soruyu soranın niyetini bilemeyiz hepsinin sesinin türü farklı ve güzel Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Görevli Görevli
Yaa ama Gülçin ayıp etmiş söylenir mi öyle en sonuncu ses Eren'in diye..

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
bence kimse alınmasın ama bence sonuncu sesimiz Eren

bunu Gülçin..

bunu da

Alıntı:
bizim grubumuzu sevenlerin geneli beni seviyor geneldede yüzüm güzel olduğu için

Eren söylemiş...
bana biraz garip geldi..ayıp etmişler..Gülçin Eren'e haksızlık etmiş..Eren'de yüzüyle övünmüş.. Confused

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Görevli Görevli
Ya bence bunlar Hepsi değil..
Ben inanmıyorum .. Confused
Yani ne olursa olsu böyle birşey söylemezler birbirleri için.. Confused

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de inanmıyorum ya...gerçek olamaz..12 yıllık arkadaş olan hepsimiz birbirine karşı bunları söylemiş olamaz bence.. Confused

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben başından beri inanmadığımı söyledim..Hatta yüzlerce ifade ettim..Böyle saçma soru sorulur yahu??..

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
Tamam arkadaşlar 2-3 gün içinde Gülçin'e sorucam bu doğru mu diye?

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Takımdan Takımdan
ben de çok eski arkadaşlarıma yani açıkça söyleyemem herhalde bence bir daha araştır Hazal Confused Shocked

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ seslerini sıraladı
Görevli Görevli
Hazal Gülçin'e mi soracaksın... Confused Ya inanmayın şöyle kişilere. Razz Kandırılıyorsunuz hey, kendinize gelin! Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi