Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Açılış sayfanız

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar sitemiz http://www.gruphepsi.org/ u kullandığınız browser(tarayıcı)da açılış sayfası yaparsanız seviniriz.

Bilmeyenler için:
En fazla kullanılan iki tarayıcıdan biri olan-Internet explorer 6 için;

Internet Explorer i açtıktan sonra, Yukarıdaki menüde bulunan "Araçlar" oradan "internet seçenekleri" sekmesini tıkladığınızda karşınıza gelen ekranda (adres) kısmının karşısına sitemizi ekledikten sonra "uygula" tamam diyerek açılış sayfanız yapabilirsiniz. Kapatıp açın.

Mozilla Firefox kullanıcıları ise; Firefox u açtıktan sonra, Yukarıdaki menülerden "Araçlar" oradan "seçenekler" sekmesine gelindiğinde yukarda "ana" sekmesi seçili ise Konum kısmının karşısına sitemizi yazdıktan sonra tamam diyip sitemizi açılış sayfası yapabilirsiniz. Kapatıp açın.
Teşekkürler.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
Bilgi için teşekkürler.Zaten internetteki ilk uğradığım adres olduğu için kesin yapıyorum. Very Happy

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
nilveben sen yaptın mı? Rolling Eyes

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben yaptım Laughing

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Teşekkürler gizem1556.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 17:12 - Mesaj konusu: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Birşey değil root,acaba haddimi aşmassam niye açılış sayfası yaptığımızı sorabilir miyim Rolling Eyes

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Hitimiz dizimiz gibi gidişi kötü o yüzden Smile

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Görevli Görevli
Benim zaten açılış sayfamdı.... Wink Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Smile

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
Zaten ne zaman internet cafeye gitsem her zaman yapıyorum. Okulda da yapmıştım ama daha sonraki gelişimde başkasının düzelttiğini gördüm Confused
Kendi bilgisayarım gelince yaparım, yapmayı da düşünüyordum zaten Wink Sağol Murat Abi Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
Benimki de zaten o şekilde... Laughing
Herkes yapsın!!
Ya Murat Abi sitemizin gidişatı kötü mü yani... Rolling Eyes Crying or Very sad

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim de zaten açılış sayfam.. Wink Laughing

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim de açılış sayfam..fakat annemler de benim bilgisayarımdan bakıyor yani bilgisayarım sbs sebebiyle salonda olduğu için herkes kullanıyor abim ise laptopunun kullanılmasına izin vermiyor..(şifre koydu.)dolayısıyla annemler bana kızıyor her seferinde interneti açtıklarında bu sayfa açılıyor diye.. Confused
ama olsun gruphepsi.org her zaman açılış sayfam olacak.. Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Teşekkürler arkadaşlar...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi