Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Takımdan Takımdan
Diğer Hepsi şarkıları Pop ve RnB ağırlıklı...Bu şarkıda ise rock var. O yüzden bize farklı geldi Wink

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de Naz... Wink Wink

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 16:55 - Mesaj konusu: sen bir tanesin
Üye Üye
bencede Laughing

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 19:58 - Mesaj konusu: çok güzel
Üye Üye
ya çok güzel de çok anlaşılmıyor şarkı Confused

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet Naz haklısın...
Arkadaşlar bu da henüz dinlemeyenler için Very Happy
Sen bir tanesin video klibi

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Görevli Görevli
Teşekkürler canım dinlemeyen arkadaşlarımızın işine yarar... Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Takımdan Takımdan
Video için sağol. Wink

tgshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Üye Üye
şarkıya bayıldım gerçekten çok güzel hem çokta güzel söylemişler Smile

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Rica ederim İlayda ve Hazal.. Wink

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Üye Üye
Ben klibini izledim şarkının SÜPPER hele Gülçin çok güzeldi(tabiki Cemre,Eren,Yasemin'de çok güzeldi) Very Happy Very Happy

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Takımdan Takımdan
Parlarsın unutma sen bir yıldızsın
Gel bize

gel bize dedikleri anda uçarak onların yanlarına gitmeyi istiyorum Very Happy Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 00:36 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Takımdan Takımdan
Video için sağol Sümbül Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Takımdan Takımdan
Aynen bende istiyorum.. Laughing

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Eline sağlık..Aslında ben de aynısını şarkı sözleri bölümüne yollamıştım ama onaylanmamış demek ki Rolling Eyes

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim favorim oldu sürekli bunu dinliyorum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi