Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Özgür değilim

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gerçekten Mr. Green

YasoC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Yeni Üye Yeni Üye
eline sağlık bu şarkı da hoş bence...

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Keşke derslerden başımızı kaldırabilseydik...
ama bu hiç olmadı
yani bizler özgür değiliz. Confused Wink :lol:

---
Lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız.
Duyuruları okuyunuz.
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Takımdan Takımdan
bence bu şarkı çok hoş Smile

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Üye Üye
benim yaşım çok küçük özgür değilim
neyse şarkı çok güzel bu arada hepsi önceden 5 kişiymiş

CAMILE
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 19, 2007 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Üye Üye
Hoş aslında ama diğer şarkıları daha güzel... Smile

MELIKEOZGE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 28, 2007 15:26 - Mesaj konusu: özgürlük
Yeni Üye Yeni Üye
sormayın yaaaa
özgür değiliz dersler çok ağır bide oks'di yok öss'di ömrümüz şu sınavlara çalışmakla geçiyor. Ne oluyorsa sanki. hoş oks kalktı da yerine iğrenç bi sistem geldi.bu yeni ve iğrenç sistemde öğretim göreceklere ALLAH SABIR VERSİN!! Smile Smile Crying or Very sad Shocked

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 8, 2007 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Üye Üye
özgür olmak sadece kredi kartının borcunu ödemekmi

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 15, 2007 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Takımdan Takımdan
jnmyoshym demiş ki:
özgür olmak sadece kredi kartının borcunu ödemekmi

belki de bazıları için öyledir canım Wink

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Üye Üye
Bence özgürlük tanımı herkes için değişiktir. Özgürlük tanımı insanı sıkan şeylerden kurtulmaktan ibarettir. Bunları söyleyebiliyorum ama bir de uygulamaya geçirebilsem tamsüper olacak. Laughing

askizi01
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Üye Üye
harika ya

laracemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 24, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Kredi kartımın borcu var diyor.Süper. Very Happy Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Takımdan Takımdan
paylaşım için teşekkürler

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 23:11 - Mesaj konusu: Re: özgürlük
Üye Üye
MELIKEOZGE demiş ki:
sormayın yaaaa
özgür değiliz dersler çok ağır bide oks'di yok öss'di ömrümüz şu sınavlara çalışmakla geçiyor. Ne oluyorsa sanki. hoş oks kalktı da yerine iğrenç bi sistem geldi.bu yeni ve iğrenç sistemde öğretim göreceklere ALLAH SABIR VERSİN!! Smile Smile Crying or Very sad Shocked
melike özge saol

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Takımdan Takımdan
ya gerçekten ben de özgür değilim şarkıda özgürlü "kredi kartını borcunu ödemek" ama benim borç yapıcak kredi kartım bile yok Crying or Very sad Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi