Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Özgür değilim

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HAKLIMIYIM Confused

HAKLIYIM HAKLIYIM Very Happy

ceza99
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Yeni Üye Yeni Üye
:d eeeeeevvvvvvvveeeeeeeeettttttttt

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing Laughing Laughing Laughing

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Wink Wink

music
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 20, 2006 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Üye Üye
ben özgürüüüüüüüüüüüm sadece özgürüüüüüüüüm

music
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 20, 2006 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Üye Üye
ahhhhhhhh şu ingilizce olmasa çok mutlu olcam ödevleri yapana kadar cnm çıkıo kadın 100 sayfa ödev verio özgür mözgür olmaıyooom ama 2 gün sonra baaaaaaaaaaaaaaayraaaaaaam ereken çocuklar yastığımııııııız bugün biziiiiiiiii bekler bayramlarda 12 ye kadar uyunur ya da paralar cebe sokulur

nasıl bende grup şrup kurmayı düşünüorum Very Happy

Hayalet
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 14, 2006 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Yeni Üye Yeni Üye
bu sarkı heralde hepsinin en kötü sarkısı şimdi kredi kartıyla özgürlügün ne alakası var ama olsun genede güzel bi sarkı ama bende bu sarkıyı canlı yayınlardada pek sölediklerini görmedim ama gözel genede

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 21:18 - Mesaj konusu: Özgür Değilim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede gamzecik geleceğimiz için çalışmalıyız katılıyorum

Wink Wink Wink Wink Wink

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 21:42 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
her sarkı gibi bu da Hepsi yorumuyla bir mucizeye donuyor

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Rolling Eyes

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 18, 2006 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Takımdan Takımdan
Shocked

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
özgürlük için bu kadar beklemek haksızlık bence Confused

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 22:13 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
evet ama 'Özgürlük'bu Sad

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 19, 2006 00:48 - Mesaj konusu: özgür degilim
Üye Üye
keşke herkes özgür olsa istedigi gibi kimsenin etkisi altında kalmadan yasayabilse bende özgür degilim kısıtlanıyorum Crying or Very sad Crying or Very sad

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 03:18 - Mesaj konusu: Cevap: Özgür değilim
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
BEN ÖZGÜR DEĞİLİM HİÇ OLMADIM
BEN TUTSAK DEĞİLİM HİÇ OLMADIM
BEN ÜZGÜN DEĞİLİM ÇOK AĞLADIM
BEN ÖZGÜR DEĞİLİM NASI OLSAYDIM
YASEMİN VARKEN(BALIK BALIKKK) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Mr. Green

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi