Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Oyunlar bölümümüz açıldı!

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Abi arkadaşlrımızın duyarlı olması ve tavsiye et bölümden arkadaşlarına mail atmalılar. Sizde haklısınız yapabileceğimiz bir şey yok. Ben hafta sonu bütün arkadaşlara mail atmayı falan düşünüyorum ama...

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Hepsi'ne herzaman katılımda bulunuyorum.... Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilemiyorum. Autoban ve Street Racer oyunlarında Rekor bende. Smile Katılım olmayınca geçen yok. Geçende olmayınce rekabet yok. Bence katılımı artıracak şeyler bulmalıyız.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 11:21 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
Dur ben bir bakayım Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
Zamanla katılımın tam manasıyla sağlanacağı kanısındayım. Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Çok teşekkürler...

En son hepsisenacemre tarafından Cuma, May 16, 2008 22:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Üye Üye
gördüm harika olmuş tüm görevlilerimizin ellerine sağlık Very Happy Hemen üye olacağım!..

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Herhalde bir hepsikolik vardı üye? Hatta bazı oyunlarda rekoru bile vardı. Smile

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Üye Üye
Oley Wink

33ozge33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 09:24 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Yeni Üye Yeni Üye
Laughing çok sevindim arkadaşlar teşekkürler duyurduğunuz için.

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Çok güzel... Laughing

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Oyunlar Bölümü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Oyunlar Bölümü Hepimize hayırlı olsun... Wink Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Herhalde bir hepsikolik vardı üye? Hatta bazı oyunlarda rekoru bile vardı.

ama o sanem Very Happy Neutral

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Anladım. Bu aralar siteye pek giremiyorum. Yazılılarım var onun için. Kişileri pek tanımıyorum. Kusura bakmayın. Embarassed

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
Bir sorum olacaktı. Bu rekor tabloları sadece yarış oyunlarında mı yoksa bütün oyunlarda mı geçerli?

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi