| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Oyunlar bölümümüz açıldı! |
| esin19gulcin |
Tarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Üye

|
Evet teşekkürler  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Takımdan

|
Ben üye oldum çok şeker bir site olmuş ellerinize sağlık...  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Üye

|
Evet gördüm, çok teşekkürler herkese  |
|
|
|
|
| tgshy |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Üye

|
| çok güzel olmuş ellerinize sağlık |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Pazar, Nisan 13, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok güzel ama benim tarzım değil  |
|
|
|
|
| hepsiciece |
Tarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Yeni Üye

|
evet bende oynadım çok süper olmuş.sağolun  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben bu oyun bölümüne bayıldım oynuyorumda oynuyorum ya Teşekkürler  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Site Admin

|
| Katılımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. |
|
|
|
|
| hepsimS |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Yeni Üye

|
| evet süper olmuş ellerinize sağlık teşekkürler |
|
|
|
|
| Crazy4Hepsi |
Tarih: Salı, May 13, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Çok güzel ama ben oynayamıyorum!..  |
|
|
|
|
| blueballoon |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben üyeyim ve oynuyorum hatta bazı oyunlarda rekor bende.  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Site Admin

|
Katılımlar için teşekkürler. Tekrar diyoruz ki tüm üyelerimiz o bölüme de lütfen üye olsunlar, oyunları oynasınlar ve paylaşsın bilgilendirsinler. Tabiki bunlar rica  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 21:00 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet Murat abi. Çok haklısın. Forumdaki katılımı Oyun sayfasında göremiyorum? |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Site Admin

|
Aslında defalarca yazdık be kardeş. Sitemizin varlığı için
weblogtr.com, yemektarifleri1.com, oyunlar.gruphepsi.org a üye olup, ayrıca katılımlar yapmamız sitemizin geleceği ve varlığı için çok önemli desekte pek kaale alınmadı Ne diyim ne diyebilirim... |
|
|
|
|
|
|