Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Oyunlar bölümümüz açıldı!

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 24, 2008 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben daha üye olmadım ama yakın zamanda üye olacağım

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 25, 2008 00:13 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya gerçekten süper oldu bu oyunlar bölümü Very Happy
benim kardeşim bile üye oldu Very Happy

yasemingulin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler Very Happy

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 27, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
Bir şey soracağım..Giriş yaptığımda çevrimiçi gözükmüyorum da...Bir sorun mu var acaba? Rolling Eyes

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 28, 2008 00:11 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Site Admin Site Admin
Aslında sayfalarımız daha hızlı açılsın diye cacheleme yani önbellekleme yaptık. "şimdi giriş yaptınız" yazısını görüp anasayfaya döndükten sonra sayfayı yenilerseniz yani f5 e basıp felan sayfanın yeni içeriğini alırız. Ama en kısa sürede konu ile ilgili bir fix hazırlayacağız. Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 28, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Pek anlamadım ama... Laughing

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 01:03 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
Valla ben de pek bir şey anlamadım ama iyi bir şey herhalde... Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 09:37 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Site Admin Site Admin
root demiş ki:

Aslında sayfalarımız daha hızlı açılsın diye cacheleme yani önbellekleme yaptık. "şimdi giriş yaptınız" yazısını görüp anasayfaya döndükten sonra sayfayı yenilerseniz yani f5 e basıp felan sayfanın yeni içeriğini alırız. Ama en kısa sürede konu ile ilgili bir fix hazırlayacağız. Wink

Yani üye girişi yaptınız ama giriş yapmamış gözüküyorsanız sayfayı yenileyin.

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Üye Üye
root haklısın biz orayı güllük gülüstanlık yaparız: Very Happy

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
anladım şimdi sağol root... Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de yeni anlayabildim Laughing

esin19gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 08:13 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Üye Üye
Benimde aynı Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 13:55 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel oyunlar var çok teşekkürler. Very Happy

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Üye Üye
evet adminlerim yine yeni bir aksiyon güzel bir yenilik gitgide sitemiz kocamanlaşıyor... Oyunlar için teşekkürler... Very Happy Very Happy Rolling Eyes Wink

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Üye Üye
Bende üye oldum çok güzel bir bölüm sağolun adminlerim.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi