| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Oyunlar bölümümüz açıldı! |
| freeb |
Tarih: Pazartesi, Mart 24, 2008 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben daha üye olmadım ama yakın zamanda üye olacağım |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Salı, Mart 25, 2008 00:13 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya gerçekten süper oldu bu oyunlar bölümü
benim kardeşim bile üye oldu  |
|
|
|
|
| yasemingulin |
Tarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Yeni Üye

|
teşekkürler  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Perşembe, Mart 27, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Takımdan

|
Bir şey soracağım..Giriş yaptığımda çevrimiçi gözükmüyorum da...Bir sorun mu var acaba?  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Mart 28, 2008 00:11 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Site Admin

|
Aslında sayfalarımız daha hızlı açılsın diye cacheleme yani önbellekleme yaptık. "şimdi giriş yaptınız" yazısını görüp anasayfaya döndükten sonra sayfayı yenilerseniz yani f5 e basıp felan sayfanın yeni içeriğini alırız. Ama en kısa sürede konu ile ilgili bir fix hazırlayacağız. |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, Mart 28, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Pek anlamadım ama...  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 01:03 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Takımdan

|
Valla ben de pek bir şey anlamadım ama iyi bir şey herhalde...  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 09:37 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Site Admin

|
root demiş ki:
Aslında sayfalarımız daha hızlı açılsın diye cacheleme yani önbellekleme yaptık. "şimdi giriş yaptınız" yazısını görüp anasayfaya döndükten sonra sayfayı yenilerseniz yani f5 e basıp felan sayfanın yeni içeriğini alırız. Ama en kısa sürede konu ile ilgili bir fix hazırlayacağız.
Yani üye girişi yaptınız ama giriş yapmamış gözüküyorsanız sayfayı yenileyin. |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Üye

|
root haklısın biz orayı güllük gülüstanlık yaparız:  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Takımdan

|
anladım şimdi sağol root...  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben de yeni anlayabildim  |
|
|
|
|
| esin19gulcin |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 08:13 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Üye

|
Benimde aynı  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 13:55 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok güzel oyunlar var çok teşekkürler.  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Üye

|
evet adminlerim yine yeni bir aksiyon güzel bir yenilik gitgide sitemiz kocamanlaşıyor... Oyunlar için teşekkürler...  |
|
|
|
|
| OrHaNnN |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Üye

|
| Bende üye oldum çok güzel bir bölüm sağolun adminlerim. |
|
|
|
|
|
|