Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Oyunlar bölümümüz açıldı!

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 23:28 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Çok güzel olmuş valla çok beğendim ellerinize klavyenize sağlık. Laughing

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 11:17 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gerçekten süper çok eğlenceli hele o skorları geçmeye çalışmak daha bir eğlenceli Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
Ben üye oldum ama daha aktif değilim eminim orasıda dolup taşıcak... Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel ellerinize sağlık. Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
Çok güzel olmuş yaa, çok sağol Murat Abi...

Buradaki üye adlarımızla olabiliriz değil mi; değiştirebilir miyiz? Confused

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Site Admin Site Admin
Kendi kullanıcı adınlada olabilrsin değiştirebilirsin de. Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 19:36 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
Teşekkürler Ebru Abla. Oldum Wink
Ama henüz aktivite mesajı gelmedi. Tüm klasörlere baktım ama daha şimdi oldum. Anca gelir heralde Wink

Edit: Bu mesajı yazdıktan sonra tekrar baktım, gelmiş Very Happy

En son naz09 tarafından Perşembe, Mart 13, 2008 22:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
Ben bu sabah üye oldum ama daha aktif etmek için birşey gelmedi neden acaba Question ... Crying or Very sad

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Site Admin Site Admin
Neden acaba gelmedi Rolling Eyes

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sinem gelmiştir ...Murat abi sümbül'e yaptığı açıklamada yazmış bak ;
Mail aslında gitmiştir. Fakat bazı mail sunucuları otomatik postaları spam önemsiz posta olarak algılayabiliyor. Posta kutunuza girdikten sonra, bulk, junk, spam, önemsiz posta gibi klasörleriniz varsa o klasörlerin içine bakın. Mutlaka gelmiştir.

Aynen bu şekil..Gelmiştir o...

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Site Admin Site Admin
OYUN BÖLÜMÜ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELER.
http://oyunlar.gruphepsi.org/ için

1. Oraya ayrı bir üyelik gerekiyor. Üyelik çok kısa. Fakat mailden aktiflemek gerekmekte.
2. Üye olan herkes; sistemde ki bazı oyunlarda skor sistemi var. rekorlarını kaydettirebiliyor ve skor listelerinde üye adları listeleniyor.
3. Üye olan herkes yorum yazabilir. Unutmadan onaylama sistemi var.
4. Oyunların hemen altında arkadaşına gönder ve oyla gibi seçenekler var.
5. Oyunlar sitemiz birçok siteden çok çok hızlı. Fakat bazı oyunların boyutları baya bir yüksek olduğundan açılırken bekleyebilir normaldir. Bu uyarı ayrıca oyunların sayfalarının üstünde var.
6. Üye olan herkes giriş yaptıktan sonra yukarı menüdeki "oyun yükleyin" linkine basarak oyun yükleyebilir. Gerekli ayrıntılı açıklama ilgili sayfada var.
7. Oyunlar gösterilebilmesi için bilgisayarlarda flash player yüklü olması gerekiyor. Yüklü değilse de sitemiz kullanıcıya gerekli uyarıyı otomatik olarak veriyor.
8. Kısaca bunlar arkadaşlar.

MAİL İLE İLGİLİ KISIM

Mail aslında gitmiştir. Fakat bazı mail sunucuları otomatik postaları spam önemsiz posta olarak algılayabiliyor. Posta kutunuza girdikten sonra, bulk, junk, spam, önemsiz posta gibi klasörleriniz varsa o klasörlerin içine bakın. Mutlaka gelmiştir.
Sorunla ilgili benzer bir yardım metni:
http://www.gruphepsi.org/panolar/uye-olurken-lutfen-okuyun-t3783.html

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Takımdan Takımdan
Bilgiler için sağolun buldum çok teşekürler fatih ve murat abi oluyor root herhalde ... Wink

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 00:30 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aa Shocked çok teşekkürler root... Wink Smile çok sevindim.böylece git gide sitemizin alanı genişliyor.çok mutlu oldum.kesinlikle arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim...tekrar teşekkürler... Smile Wink

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 01:29 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
güzel olmuş ben baktım

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı!
Site Admin Site Admin
Bir not daha:
Oyun bölümümüzdeki oyunlarımız lisanslıdır. Bu oyunların 1100 tanesi toplu yüklenim olduğundan tek tek içeriklerini bilmiyoruz. Bu yüzden arkadaşlar içeriği bizler için uygunsuz oyunlar (cinsellik içerikli vb.) oyunlara rastlarsanız bizlere bildirin silelim. Biz rastladıkça siliyoruz. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi