| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Oyunlar bölümümüz açıldı! |
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Süper ya.. Çok teşekkürler.. Emeklerinize sağlık.. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Site Admin

|
OYUN BÖLÜMÜ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELER.
http://oyunlar.gruphepsi.org/ için
1. Oraya ayrı bir üyelik gerekiyor. Üyelik çok kısa. Fakat mailden aktiflemek gerekmekte.
2. Üye olan herkes; sistemde ki bazı oyunlarda skor sistemi var. rekorlarını kaydettirebiliyor ve skor listelerinde üye adları listeleniyor.
3. Üye olan herkes yorum yazabilir. Unutmadan onaylama sistemi var.
4. Oyunların hemen altında arkadaşına gönder ve oyla gibi seçenekler var.
5. Oyunlar sitemiz birçok siteden çok çok hızlı. Fakat bazı oyunların boyutları baya bir yüksek olduğundan açılırken bekleyebilir normaldir. Bu uyarı ayrıca oyunların sayfalarının üstünde var.
6. Üye olan herkes giriş yaptıktan sonra yukarı menüdeki "oyun yükleyin" linkine basarak oyun yükleyebilir. Gerekli ayrıntılı açıklama ilgili sayfada var.
7. Oyunlar gösterilebilmesi için bilgisayarlarda flash player yüklü olması gerekiyor. Yüklü değilse de sitemiz kullanıcıya gerekli uyarıyı otomatik olarak veriyor.
8. Kısaca bunlar arkadaşlar.
 |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ay çok sevindim ya...Süper bir haber.Teşekkürler...Bende tabi ki üye olurum.Oyun bölümümüz açıldı ya üyelikler sıralanır şimdi...  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ay süper çok sağolun ya
hemen üye olayım  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Görevli

|
Bir şey sormak istiyorum
Peki bu skor sistemi tüm oyunlarda geçerli değil değil mi?  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Üye

|
çok teşekkürler  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Peki Murat abi ben üye oldum...Ama msn´me email gelmedi.Ne zaman onaylayacak?  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Site Admin

|
HEPSISWEET; her oyun o skor sistemini desteklemiyor. Destekleyen 101 oyun var.
sumbul; Mail aslında gitmiştir. Fakat bazı mail sunucuları otomatik postaları spam önemsiz posta olarak algılayabiliyor. Posta kutunuza girdikten sonra, bulk, junk, spam, önemsiz posta gibi klasörleriniz varsa o klasörlerin içine bakın. Mutlaka gelmiştir.
Sorunla ilgili benzer bir yardım metni:
http://www.gruphepsi.org/panolar/uye-olurken-lutfen-okuyun-t3783.html |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 20:35 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Teşekkür ederim Murat abi...Öyleymiş zaten.  |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Site Admin

|
Valla arkadaşlar oyun bölümü süper oldu.Çok da eğlenceli. Haydi oyuna  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 21:00 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Görevli

|
Evet Ebru abla ya...Hem yorum falan yazıyoruz ya...Öyle daha da eğlenceli oluyor...Oyunlar zaten süper..Çok eğlenceli ya....  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok teşekkür ederim..oynama fırsatım olmadı..şimdi üye olacağım..yeniden teşekkürler..  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Katılıyorum.. Süper yaf.. |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ebru Abla evet katılıyorum.Bir yorum yazıyoruz bir oynuyoruz.Bir de skor kırmaya çalışıyoruz.  |
|
|
|
|
| LiLyuM |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: Oyunlar bölümümüz açıldı! |
|
|
Üye

|
Çok teşekkür ederiz çok güzel  |
|
|
|
|
|
|