Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 20:04 - Mesaj konusu: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öğrenci seçme sınavı

Arkadaşlar lütfen buraya ÖSS ile ilgili bütün fikirlerinizi yazınız...

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Site Admin Site Admin
Confused ne gibi ?

Aç konuyu hepimiz anlayalım. Duymak istediklerin ney mesela?

sistemi, öss sınavını eleştireceksen baştan söylüm. Yasal suçtur. böyle konuları sakın açmayın... Idea

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
katılıyorum neyi merak ediyorsun öss de

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
eğer bu yılın öss si hakkında yorum bekliyorsan bence çok kolaydı..özellikle mat1 Wink Very Happy

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 22:48 - Mesaj konusu: öss
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mesela oks ye girenler böyle fikirlerini yazmış işte bende dedim öss nin başı kelmi...

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 22:57 - Mesaj konusu: öss
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
anlatabildimm mi derdimi mesela burak gibi içinizden gelenleri yazın

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 09:27 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
Valla bende biraz baktım bana sorular kolay geldi. Very Happy Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 10:33 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Görevli Görevli
ben heniz sorulara bakmadım akşam babam getirir bakarım ama kolaydır küçüklüğümden beri öss sorularında oksye göre daha iyi yapıyorum.

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
sorulara bakmadım bu hafta içinde bakmaya çalışırım Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
ben baktım türkçe çok kolaydı.mat1 de acaip kolaydı Wink

SELENYA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok kolay oluyor o sorular ama daha bakmadım

mertakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Yeni Üye Yeni Üye
bu sene öss ye baktığımızda sorular çok kolay özellikle birinci bölümde rekabet kalmadı adaylar ne yaparsa ikinci bölümden yaparlar inşallah hedeflerine ulaşabilirler

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 21:47 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Bu sınava giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,sınavı atlattınız.Umarım istediğiniz başarıları elde edersiniz.
Wink Cool

tugay1991
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sorular zor gibi gözüksede çalışan yapar bence

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 13:05 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Görevli Görevli
Ben de sorulara biraz baktım da o seviyeye geldiğimizde rahatça yapabileceğimiz sorulardı yani.
Ben öss den oks kadar korkmuyorum aslında.Hem daha zaman var önümde.Hem de tekrar deneme şansın var.Bu yüzden daha rahatım öss konusunda. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi