| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
| berilsu |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 20:04 - Mesaj konusu: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Öğrenci seçme sınavı
Arkadaşlar lütfen buraya ÖSS ile ilgili bütün fikirlerinizi yazınız... |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Site Admin

|
ne gibi ?
Aç konuyu hepimiz anlayalım. Duymak istediklerin ney mesela?
sistemi, öss sınavını eleştireceksen baştan söylüm. Yasal suçtur. böyle konuları sakın açmayın...  |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| katılıyorum neyi merak ediyorsun öss de |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
eğer bu yılın öss si hakkında yorum bekliyorsan bence çok kolaydı..özellikle mat1  |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 22:48 - Mesaj konusu: öss |
|
|
Kıdemli Üye

|
| mesela oks ye girenler böyle fikirlerini yazmış işte bende dedim öss nin başı kelmi... |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 22:57 - Mesaj konusu: öss |
|
|
Kıdemli Üye

|
| anlatabildimm mi derdimi mesela burak gibi içinizden gelenleri yazın |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 09:27 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
Valla bende biraz baktım bana sorular kolay geldi.  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 10:33 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Görevli

|
| ben heniz sorulara bakmadım akşam babam getirir bakarım ama kolaydır küçüklüğümden beri öss sorularında oksye göre daha iyi yapıyorum. |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
sorulara bakmadım bu hafta içinde bakmaya çalışırım  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
ben baktım türkçe çok kolaydı.mat1 de acaip kolaydı  |
|
|
|
|
| SELENYA |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| çok kolay oluyor o sorular ama daha bakmadım |
|
|
|
|
| mertakagunduz |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Yeni Üye

|
| bu sene öss ye baktığımızda sorular çok kolay özellikle birinci bölümde rekabet kalmadı adaylar ne yaparsa ikinci bölümden yaparlar inşallah hedeflerine ulaşabilirler |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 21:47 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Bu sınava giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,sınavı atlattınız.Umarım istediğiniz başarıları elde edersiniz.
 |
|
|
|
|
| tugay1991 |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| sorular zor gibi gözüksede çalışan yapar bence |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 13:05 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Görevli

|
Ben de sorulara biraz baktım da o seviyeye geldiğimizde rahatça yapabileceğimiz sorulardı yani.
Ben öss den oks kadar korkmuyorum aslında.Hem daha zaman var önümde.Hem de tekrar deneme şansın var.Bu yüzden daha rahatım öss konusunda.  |
|
|
|
|
|
|