| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
| SEDA987 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| maşalllah maşallah nazar değmesin aferin sana çok iyi puanın peki hangi mesleği düşünüyorsun canım.. |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Akdeniz-matematiği istiyorum.Daha doğrusu Akdeniz üniversitesini istiyorum  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Özgürcüm inşallah istediğin yere gidersin ben 8 e gidiyorum ama şimdiden hedef belli Boğaziçi başka yolu yok...  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben de mimar sinan'ı istiyorum ama araştırdığım kadarıyla orada sadece güzel sanatlar üzerine eğitim veriliyor.ben de dil okumak istiyorum.malesef mimar sinan'a gidemeyeceğim...  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Mimar Sinan sadece güzel sanatlar üzerine değil.Güzel Sanatların yanı sıra mimarlık,şehir ve bölge planlama,arkeoloji,istatistik,matematik,sanat tarihi,sosyoloji,tarih,Türk dili ve edebiyatı bölümleri de mevcut.Ama dil bölümü yok ,evet! |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 12:28 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| inşallah herkes istediği yere gider |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
össye giren arkadaşlarım yerleştirme sonuçları açıklandı sanırım hepinize hayırlı olsun.
nereleri kazandınız? |
|
|
|
|
| yoshycemrebuket |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
|
Misafir
|
herkese başarılar diliyorum umarım kazanırsınız  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Burda tek giren bendim sanırım.Ben yerleştim;Okan üniversitesi burslu uygulamalı matematik oldu benim.ilk tercihimdi,o oldu Herkese teşekkür ederim bu arada  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
Tebrikler hepsibocugu  |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
canım tebrik ederim. ilk tercihindi ha süper.  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 00:23 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende tebrik ediyorum hepsibocugu. ve başarılarının devamını dilerim.  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 00:29 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sağolun canlarım.Evet ilk tercihim oydu geldi.Hepinize sonsuz teşekkürler  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 01:07 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
seni tebrik ederim burcu abla
senin adına çok sevindim
Hayırlısıylada bitirirsin okulu |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| çok sevindim hepsibocuğu senin adına.... |
|
|
|
|
|
|