Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
maşalllah maşallah nazar değmesin aferin sana çok iyi puanın peki hangi mesleği düşünüyorsun canım..

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Akdeniz-matematiği istiyorum.Daha doğrusu Akdeniz üniversitesini istiyorum Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Özgürcüm inşallah istediğin yere gidersin ben 8 e gidiyorum ama şimdiden hedef belli Boğaziçi başka yolu yok... Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de mimar sinan'ı istiyorum ama araştırdığım kadarıyla orada sadece güzel sanatlar üzerine eğitim veriliyor.ben de dil okumak istiyorum.malesef mimar sinan'a gidemeyeceğim... Crying or Very sad

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mimar Sinan sadece güzel sanatlar üzerine değil.Güzel Sanatların yanı sıra mimarlık,şehir ve bölge planlama,arkeoloji,istatistik,matematik,sanat tarihi,sosyoloji,tarih,Türk dili ve edebiyatı bölümleri de mevcut.Ama dil bölümü yok ,evet!

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 12:28 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
inşallah herkes istediği yere gider

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
össye giren arkadaşlarım yerleştirme sonuçları açıklandı sanırım hepinize hayırlı olsun.
nereleri kazandınız?

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Misafir
herkese başarılar diliyorum umarım kazanırsınız Laughing

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Burda tek giren bendim sanırım.Ben yerleştim;Okan üniversitesi burslu uygulamalı matematik oldu benim.ilk tercihimdi,o oldu Very Happy Herkese teşekkür ederim bu arada Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
Tebrikler hepsibocugu Wink Wink

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
canım tebrik ederim. ilk tercihindi ha süper. Wink Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 00:23 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende tebrik ediyorum hepsibocugu. Wink ve başarılarının devamını dilerim. Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 00:29 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağolun canlarım.Evet ilk tercihim oydu geldi.Hepinize sonsuz teşekkürler Wink Very Happy

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 01:07 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
seni tebrik ederim burcu abla
senin adına çok sevindim Very Happy
Hayırlısıylada bitirirsin okulu

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
çok sevindim hepsibocuğu senin adına....

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi