Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu zorlu yarışta tüm Öss'ye girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim...

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 12:37 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
öss ye girmeme daha 4 yıl var ama babam hedefi büyük tutuyor... ilk yılında istanbulda bir yer tutturamassan daha sana öss ye girmek yok diyor... inşallah hepimiz güzel yerler kazanırız Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 12:41 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
Freeb hocam bunlar boş tehditler bizimkilerde Fen Lisesini kazanamazsan dooğru tamirci Salim Usta'nın yanına diyordu. Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
yok ya mehmet babam ciddi müdürden gaz alıyor adam gelip bana bunları diyor zaten bu kadar sıkan müdürden ne beklersin?adam öğle arası bile etüt koyuyor ben zaten bir şey yapmasam bile böyle giderse öss yi kazanırım...

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
işin zor freeb...

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ailem bana çok baskı yapmıyor en kötüsü güzel bir yer olmazsa git oku üniversiteye gitmezsen kocaya veririz diyorlar....o yüzden eğitim şart...Confused Confused

Question Question

hepsiciece
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Yeni Üye Yeni Üye
ben öss'ye girmediğim için öyle bir yorumda bulunamam Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked

SeRGio
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
Arkadaşlar, Öss'yi kazanmak aşırı çalışmaya bağlı değil, programlı çalışmaya bağlı. Siz zaten hedefinizi belirledikten ve programlı çalıştıktan sonra dilediğiniz tüm üniversiteleri kazanırsınız. Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 22, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim daha oks 'e gelmeden öss için uğraşıyoruz..daha doğrusu "gelecek için alt yapı oluşturuyoruz" Confused Confused

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar geçen senenin öss si kolaydı diye birşey yok.Her sene soruların zorluk oranları aynı oluyor.Yani her ders için;%25 kolay,%50 normal,%25 zor.Bu hiçbir zaman değişmez.O yüzden size bunları düşünmek değil,elinizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmak kalıyor.Kendinizi harap etmeden,konuyu ders sırasında kavrayıp ders dışında da onu pekiştirmek için bolca soru çözmek.İşin kolayı bu.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
ÖSS açıklandı... Sonuçlar ne?
İnşallah istediğiniz yere gidebilirsiniz....

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağol kardeşim.İyi bakalım inşallah olacak bu sene Very Happy Rahatladım,oh be....

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 00:53 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ablamda girdi benim aynen böyle diyor oh be rahatladım diyor. Laughing inş sen de başarılı olursun puanın kaç birtanem Smile

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 01:05 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
325...Bakalım,istediğim yer olsun yeter bana Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 01:28 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
freeb inşallah kazanırız bende össye gireceğim. İNŞALLAH herkes istediği üniversiteye gider

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi