| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bu zorlu yarışta tüm Öss'ye girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim... |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 12:37 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
öss ye girmeme daha 4 yıl var ama babam hedefi büyük tutuyor... ilk yılında istanbulda bir yer tutturamassan daha sana öss ye girmek yok diyor... inşallah hepimiz güzel yerler kazanırız  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 12:41 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
Freeb hocam bunlar boş tehditler bizimkilerde Fen Lisesini kazanamazsan dooğru tamirci Salim Usta'nın yanına diyordu.  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
| yok ya mehmet babam ciddi müdürden gaz alıyor adam gelip bana bunları diyor zaten bu kadar sıkan müdürden ne beklersin?adam öğle arası bile etüt koyuyor ben zaten bir şey yapmasam bile böyle giderse öss yi kazanırım... |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
ailem bana çok baskı yapmıyor en kötüsü güzel bir yer olmazsa git oku üniversiteye gitmezsen kocaya veririz diyorlar....o yüzden eğitim şart...
 |
|
|
|
|
| hepsiciece |
Tarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Yeni Üye

|
ben öss'ye girmediğim için öyle bir yorumda bulunamam  |
|
|
|
|
| SeRGio |
Tarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
Arkadaşlar, Öss'yi kazanmak aşırı çalışmaya bağlı değil, programlı çalışmaya bağlı. Siz zaten hedefinizi belirledikten ve programlı çalıştıktan sonra dilediğiniz tüm üniversiteleri kazanırsınız.  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim daha oks 'e gelmeden öss için uğraşıyoruz..daha doğrusu "gelecek için alt yapı oluşturuyoruz"  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Salı, May 27, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Arkadaşlar geçen senenin öss si kolaydı diye birşey yok.Her sene soruların zorluk oranları aynı oluyor.Yani her ders için;%25 kolay,%50 normal,%25 zor.Bu hiçbir zaman değişmez.O yüzden size bunları düşünmek değil,elinizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmak kalıyor.Kendinizi harap etmeden,konuyu ders sırasında kavrayıp ders dışında da onu pekiştirmek için bolca soru çözmek.İşin kolayı bu. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
ÖSS açıklandı... Sonuçlar ne?
İnşallah istediğiniz yere gidebilirsiniz.... |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sağol kardeşim.İyi bakalım inşallah olacak bu sene Rahatladım,oh be.... |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 00:53 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet ablamda girdi benim aynen böyle diyor oh be rahatladım diyor. inş sen de başarılı olursun puanın kaç birtanem  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 01:05 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
325...Bakalım,istediğim yer olsun yeter bana  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 01:28 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| freeb inşallah kazanırız bende össye gireceğim. İNŞALLAH herkes istediği üniversiteye gider |
|
|
|
|
|
|