Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
evet naz çok haklısın Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla bir sene büyük olsam lise çoktan bitmişti..+ sene zorunluluk vurdu bize.. Deli oldum ya..Harbi haklısın naz deneme tahtasına döndük..Her sene yeni bir renk yeni bir çizgi.. Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de bu sene öss'ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.ben öss'den başka bir de yds'ye gireceğim.yds'ye giren arkadaşlar varsa soruların zor-kolay olduğunu söylerlerse çok sevinirim.tekrar öss'ye girecek arkadaşlara başarılar!

SeRGio
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
Arkadaşlar Öss ile ilgili şunları söyleyebilirim; 1. Bölüm genellikle kolay olur ve alanınız ne olursa olsun burdan sorumlusunuzdur. 2. Bölümü ise alanınıza göre cevaplandırırsınız ve alanınıza ait olmayan kısımları çözmek zorunda değilsinizdir ama çözerseniz size az da olsa ek puan getirecektir. Eğer gerçekten iyi bir yer istiyorsanız , 1. ve 2. Bölümden çok soru çözmeniz gerekmekte. Ayrıca alanınıza ait olmayan bölümleri de çözmeniz tavsiyemdir o kadar puan getirmiyor ama az gibi görünen puanlar çok kişiyi gerinizde bıracaktır. Öss'ye girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar. Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
Ben 1. Bölüm 2. Bölüm sallamam arkadaş. 180 puanı tutturacak kadar soru yaptı mı gerisi tamam. Bana yetiyor 180 puan Very Happy

SeRGio
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
180 puan , yani baraj. Barajı geçenleri alan özel üniversiteler var sadece , mayko sanırım özel üniversite istiyorsun. Hayırlısı olsun. Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
Yok Özel Üniversite'ye gidecek para nerde. Ben Konservatuar istiyorum Very Happy Teşekkürler bilgiler için Wink

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
Teşekkürler bilgiler için

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Görevli Görevli
Amacım kendi bölümümdeki soruları cevaplayıp ordan sınava girmek olacak. Wink

SeRGio
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 23:55 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
Mayko , ben yanlış anlamışım kusura bakma. Doğru söylüyorsun konservatuar Öss'den çok özel yetenek ile öğrenci alıyor. Dediğim gibi hayırlısı olsun. Wink

Devrem inşallah sende hedeflediğin yeri tutturursun , 1. bölümden zaten tüm alanlar sorumlu , 2. bölümde ise alanına bağlı bölümler var ama sana benden tavsiye kendi alanın olmayan bölümlere de göz atman ve çözebiliyorsan çözmen. Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Görevli Görevli
Aslında haklısın SeRGio, sorulara göz atmam hiçbirşey kaybettirmez bana. Aksine belki kendi bölümüm olmayan yerdende birşeyler yapabilirim. Ama şu da var ki; önceliğim kendi bulunduğum alanımla ilgili olmalı. Eğitimini alıyoruz ne de olsa. Neutral

SeRGio
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
Zaten 2. bölümde öncelik her zaman kendi alanın olmalı, ben sadece zaman kalırsa ve ya alanından olmayan soruları da yapabiliyorsan göz atmanı tavsiye ettim. Tabii ki öncelik kendi alanına ait ve kendi alanının puanı yüksek , kendi alanına ait olmayan bölüm yine sana puan getirir ama az. Bence az da olsa puan, puandır. Kendine ait olmayan bölümleri de dediğim gibi zamanın kalırsa vs. yapman. Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Görevli Görevli
Tabiki de zaman kalırsa yaparım, herkeste yapmalı bence. Razz Dediğin gibi puan puandır. Kısaca; ne kadar ekmek o kadar köfte.! Wink

SeRGio
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:10 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
Aynen öyle devrem. Wink

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 10:26 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
öss öss ve yine öss liseli öğrencilerin korkulu rüyası tabi benimde korkulu rüyam olacak

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi