| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
| jbid |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
evet naz çok haklısın  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla bir sene büyük olsam lise çoktan bitmişti..+ sene zorunluluk vurdu bize.. Deli oldum ya..Harbi haklısın naz deneme tahtasına döndük..Her sene yeni bir renk yeni bir çizgi..  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben de bu sene öss'ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.ben öss'den başka bir de yds'ye gireceğim.yds'ye giren arkadaşlar varsa soruların zor-kolay olduğunu söylerlerse çok sevinirim.tekrar öss'ye girecek arkadaşlara başarılar! |
|
|
|
|
| SeRGio |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
Arkadaşlar Öss ile ilgili şunları söyleyebilirim; 1. Bölüm genellikle kolay olur ve alanınız ne olursa olsun burdan sorumlusunuzdur. 2. Bölümü ise alanınıza göre cevaplandırırsınız ve alanınıza ait olmayan kısımları çözmek zorunda değilsinizdir ama çözerseniz size az da olsa ek puan getirecektir. Eğer gerçekten iyi bir yer istiyorsanız , 1. ve 2. Bölümden çok soru çözmeniz gerekmekte. Ayrıca alanınıza ait olmayan bölümleri de çözmeniz tavsiyemdir o kadar puan getirmiyor ama az gibi görünen puanlar çok kişiyi gerinizde bıracaktır. Öss'ye girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
Ben 1. Bölüm 2. Bölüm sallamam arkadaş. 180 puanı tutturacak kadar soru yaptı mı gerisi tamam. Bana yetiyor 180 puan  |
|
|
|
|
| SeRGio |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
180 puan , yani baraj. Barajı geçenleri alan özel üniversiteler var sadece , mayko sanırım özel üniversite istiyorsun. Hayırlısı olsun.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
Yok Özel Üniversite'ye gidecek para nerde. Ben Konservatuar istiyorum Teşekkürler bilgiler için  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
| Teşekkürler bilgiler için |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Görevli

|
Amacım kendi bölümümdeki soruları cevaplayıp ordan sınava girmek olacak.  |
|
|
|
|
| SeRGio |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 23:55 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
Mayko , ben yanlış anlamışım kusura bakma. Doğru söylüyorsun konservatuar Öss'den çok özel yetenek ile öğrenci alıyor. Dediğim gibi hayırlısı olsun.
Devrem inşallah sende hedeflediğin yeri tutturursun , 1. bölümden zaten tüm alanlar sorumlu , 2. bölümde ise alanına bağlı bölümler var ama sana benden tavsiye kendi alanın olmayan bölümlere de göz atman ve çözebiliyorsan çözmen.  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Görevli

|
Aslında haklısın SeRGio, sorulara göz atmam hiçbirşey kaybettirmez bana. Aksine belki kendi bölümüm olmayan yerdende birşeyler yapabilirim. Ama şu da var ki; önceliğim kendi bulunduğum alanımla ilgili olmalı. Eğitimini alıyoruz ne de olsa.  |
|
|
|
|
| SeRGio |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
Zaten 2. bölümde öncelik her zaman kendi alanın olmalı, ben sadece zaman kalırsa ve ya alanından olmayan soruları da yapabiliyorsan göz atmanı tavsiye ettim. Tabii ki öncelik kendi alanına ait ve kendi alanının puanı yüksek , kendi alanına ait olmayan bölüm yine sana puan getirir ama az. Bence az da olsa puan, puandır. Kendine ait olmayan bölümleri de dediğim gibi zamanın kalırsa vs. yapman.  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Görevli

|
Tabiki de zaman kalırsa yaparım, herkeste yapmalı bence. Dediğin gibi puan puandır. Kısaca; ne kadar ekmek o kadar köfte.!  |
|
|
|
|
| SeRGio |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:10 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
Aynen öyle devrem.  |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 10:26 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
| öss öss ve yine öss liseli öğrencilerin korkulu rüyası tabi benimde korkulu rüyam olacak |
|
|
|
|
|
|