Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar ben girdim yaptım nasıl oldu anlamadım hiç kitap yüzü açmadığım halde yada çalışmadığım halde barajı çok rahat geçtim ben bile kendime inanamıyorum hemde meslek mezunuyum ve sadece ilk 120 soruyu yaptım.

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 26, 2007 06:54 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
Bakalım biz ne yapacağız seneye. Smile

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
öss yi kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 11:59 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
bu sene 27 yada 29 tane birinci varmış össde Surprised

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
elma sana katılıyorum bu sene 29 birinci çıkmış.öss yi atlatmış herkesi gönülden tebrik ediyorum.

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
barajı geçenleri tebrik ederim Wink

manikDEPRESIF
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 15, 2007 00:41 - Mesaj konusu: ÖSS
Yeni Üye Yeni Üye
ikinci kez girdim bu sene ve 2 sene boyunca hayatima kabus gibi çöken stres dolu günler.. çok şükür kurtuldum sıra sizlerde bakalım. hemen öyle dedim diye korkmayın eğer çalışırsanız benim gibi dersleri boşlamazsanız kolay :D

---
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.

antidepresan17
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 15, 2007 11:28 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Yeni Üye Yeni Üye
bu sisteme inat puanımın çok yüksek olmasına rağmen ideallerim için meslek lisesi tercih etmiş bi insan olarak gayet adaletsiz buluyorum Evil or Very Mad

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 01:37 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla öss o kadarda kolay değil..Sonuçta hayatınız 3 saatlik bir sınava bağlıyorsunuz..İster istemez heycan yapıyorsunuz..BEn girecem bu sınava fakat nasıl olacak bi fikrim yok..Ama sorular o kadar kolay değil.. Çok zor sorular var..

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
bence össnin 1. bölümü oksden daha kolay oluyor ama 2. bölüm için aynı şeyi diyemeyeceğim

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu sene ÖSS sınavına girecek herkese şimdiden başarılar..Seneye ise Allah bana kolaylık versin.. Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
Ya işler iyice karıştı.Olgunluk sınavı falan çıktı.Öss de kalkacak galiba.Umarım beni vurmaz yeni sistem. Confused

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bize denk geliyor galiba ya..oks kalktı sbs geldi şimdi de öss kalkıp yerine her yıl sınav olursa ben 6 sene üst üste her yıl sınav..ayy kafayı yerim valla.. Confused

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
Zaten deneme tahtası olduk biz. Bütün yöntemler bizim üzerimizde deneniyor, olan bize oluyor Confused Her yıl sınav olsun, olmasın ne fark eder. Sonuçta ilk biz giricez o sınava, olan yine bize olucak. Adı ÖSS olmuş başka birşey olmuş, ne fark eder?? Confused

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Naz katılıyorum.Aynen canım.Deneme tahtası Razz Hehe...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi