| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
| orionthedragon |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
| Arkadaşlar ben girdim yaptım nasıl oldu anlamadım hiç kitap yüzü açmadığım halde yada çalışmadığım halde barajı çok rahat geçtim ben bile kendime inanamıyorum hemde meslek mezunuyum ve sadece ilk 120 soruyu yaptım. |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 26, 2007 06:54 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
Bakalım biz ne yapacağız seneye.  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| öss yi kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 11:59 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
bu sene 27 yada 29 tane birinci varmış össde  |
|
|
|
|
| vega2 |
Tarih: Salı, Ağustos 14, 2007 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| elma sana katılıyorum bu sene 29 birinci çıkmış.öss yi atlatmış herkesi gönülden tebrik ediyorum. |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Salı, Ağustos 14, 2007 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
barajı geçenleri tebrik ederim  |
|
|
|
|
| manikDEPRESIF |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 15, 2007 00:41 - Mesaj konusu: ÖSS |
|
|
Yeni Üye

|
ikinci kez girdim bu sene ve 2 sene boyunca hayatima kabus gibi çöken stres dolu günler.. çok şükür kurtuldum sıra sizlerde bakalım. hemen öyle dedim diye korkmayın eğer çalışırsanız benim gibi dersleri boşlamazsanız kolay :D
---
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz. |
|
|
|
|
| antidepresan17 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 15, 2007 11:28 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Yeni Üye

|
bu sisteme inat puanımın çok yüksek olmasına rağmen ideallerim için meslek lisesi tercih etmiş bi insan olarak gayet adaletsiz buluyorum  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 01:37 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Valla öss o kadarda kolay değil..Sonuçta hayatınız 3 saatlik bir sınava bağlıyorsunuz..İster istemez heycan yapıyorsunuz..BEn girecem bu sınava fakat nasıl olacak bi fikrim yok..Ama sorular o kadar kolay değil.. Çok zor sorular var.. |
|
|
|
|
| glcngzmtngy |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
| bence össnin 1. bölümü oksden daha kolay oluyor ama 2. bölüm için aynı şeyi diyemeyeceğim |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bu sene ÖSS sınavına girecek herkese şimdiden başarılar..Seneye ise Allah bana kolaylık versin..  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
Ya işler iyice karıştı.Olgunluk sınavı falan çıktı.Öss de kalkacak galiba.Umarım beni vurmaz yeni sistem.  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
bize denk geliyor galiba ya..oks kalktı sbs geldi şimdi de öss kalkıp yerine her yıl sınav olursa ben 6 sene üst üste her yıl sınav..ayy kafayı yerim valla..  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
Zaten deneme tahtası olduk biz. Bütün yöntemler bizim üzerimizde deneniyor, olan bize oluyor Her yıl sınav olsun, olmasın ne fark eder. Sonuçta ilk biz giricez o sınava, olan yine bize olucak. Adı ÖSS olmuş başka birşey olmuş, ne fark eder??  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Naz katılıyorum.Aynen canım.Deneme tahtası Hehe... |
|
|
|
|
|
|