| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
| musti90 |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
Hadi yaa herkes öyle diyordu ben dahil . ama seneye gireceğim için şimdiden başladı teleş. biz sadece 1. bölümden sorumlu olsak da yine de sıkılıyor insan . sıkılmamak elde değil yaklaşan günler .  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
| İnsanları hayatlarını 2-3 saate bağlayan sınav sistemlerine karşı olduğum için ÖSS'yede karşıyım. |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
| bende insanların hayatının 2-3 saate bağlanmasına karşıyım. |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
| Haklısınız ama kaderde varsa neye yarar üzülmek... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar lütfen mesajlarımızda öss sınavını eleştirmeyelim.root da en başta söylemişti.Bu yasal olarak suçtur.
Bu başlık sadece düşüncelerimiz için açıldı çünkü.
Aksi takdirde adminlerimiz zor duruma düşebilirler. |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 20:35 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
İyide bu benim düşüncem aslında eleştirmiyorum.
Ben sınav yaklaştığı için üzüldüğümü yazdım. |
|
|
|
|
| yavvuz |
Tarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Yeni Üye

|
öss yi kazanmanın %50 si stress ve heyecan yapmamak %30 u şans %20 side çalışmadan geçiyor ben 3 defa girdim ordan biliyorum  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 08:40 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
bu sene ki ÖSS'de 3 sorunun çözümü yokmuş galiba..........  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben gazetede öss sorularına baktım.bence sorular kolaymış.çok kolay olmasa bile basitmiş... |
|
|
|
|
| frozen |
Tarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Yeni Üye

|
| bu sene daha kolaydı aslında eleştirilecek bir sistem ama hepimiz buna mecburuz..... |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 13:19 - Mesaj konusu: öss |
|
|
Kıdemli Üye

|
doğru insanların geleceğini 2-3 saate bağlamak saçma ama ne yapalım katlanacağız  |
|
|
|
|
| tugay1991 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 10:14 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Düzenli çalışan soruları yapar |
|
|
|
|
| aziz |
Tarih: Salı, Temmuz 3, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Yeni Üye

|
bardağın dolu yanına bakın biz öss sınavına çalışacağız diye istemesekde disiplinli bir hayat yaşıyoruz ve bu da bizim senelerimizi boş geçirmememizi sağlıyor:D
sadece bir görüş |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 20:09 - Mesaj konusu: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
bol test çözmek lazım ya ben ne diyorum daha oks ye bile girmedim öffffff  |
|
|
|
|
| yusumi |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Üye

|
sorular aslında görüldüğü kadar kolay değil arkadaşlar sınavda yapmak zorlaşıyor bende aldım evde fenden 5 yanlışım çıktı |
|
|
|
|
|
|