Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
Hadi yaa herkes öyle diyordu ben dahil . ama seneye gireceğim için şimdiden başladı teleş. biz sadece 1. bölümden sorumlu olsak da yine de sıkılıyor insan . sıkılmamak elde değil yaklaşan günler . Sad

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
İnsanları hayatlarını 2-3 saate bağlayan sınav sistemlerine karşı olduğum için ÖSS'yede karşıyım.

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
bende insanların hayatının 2-3 saate bağlanmasına karşıyım.

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
Haklısınız ama kaderde varsa neye yarar üzülmek...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar lütfen mesajlarımızda öss sınavını eleştirmeyelim.root da en başta söylemişti.Bu yasal olarak suçtur. Exclamation Wink
Bu başlık sadece düşüncelerimiz için açıldı çünkü.
Aksi takdirde adminlerimiz zor duruma düşebilirler.

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 20:35 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
İyide bu benim düşüncem aslında eleştirmiyorum.
Ben sınav yaklaştığı için üzüldüğümü yazdım.

yavvuz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Yeni Üye Yeni Üye
öss yi kazanmanın %50 si stress ve heyecan yapmamak %30 u şans %20 side çalışmadan geçiyor ben 3 defa girdim ordan biliyorum Very Happy

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 08:40 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu sene ki ÖSS'de 3 sorunun çözümü yokmuş galiba.......... Sad

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben gazetede öss sorularına baktım.bence sorular kolaymış.çok kolay olmasa bile basitmiş...

frozen
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Yeni Üye Yeni Üye
bu sene daha kolaydı aslında eleştirilecek bir sistem ama hepimiz buna mecburuz.....

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 13:19 - Mesaj konusu: öss
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
doğru insanların geleceğini 2-3 saate bağlamak saçma ama ne yapalım katlanacağız Sad Sad

tugay1991
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 10:14 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Düzenli çalışan soruları yapar

aziz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 3, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Yeni Üye Yeni Üye
bardağın dolu yanına bakın biz öss sınavına çalışacağız diye istemesekde disiplinli bir hayat yaşıyoruz ve bu da bizim senelerimizi boş geçirmememizi sağlıyor:D

sadece bir görüşWink

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 20:09 - Mesaj konusu: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bol test çözmek lazım ya ben ne diyorum daha oks ye bile girmedim öffffff Sad

yusumi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı)
Üye Üye
sorular aslında görüldüğü kadar kolay değil arkadaşlar Wink sınavda yapmak zorlaşıyor bende aldım evde fenden 5 yanlışım çıktı

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi