| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
| samanyolu |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sınava girdim,tercih de yaptım ama bir yere giremedim.Çok şanssızım...Güzel bir şey yazmak isterdim buraya ama olmadı.olamadı!!  |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Üzme kendini ablacığım seneye olur bu vatanın senin gibi öğretmene ihtiyacı var onlar seni bu kadar beklettiklerine üzülsün bu milletin özellikle şu günlerde senin gibi Atatürkçü öğretmenlere ihtiyacı var dediğim gibi üzülme seneye olur. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
Beyza abla , kendini fazla üzmene gerek yok. Seneye inşallah. Her zaman her istediğimiz olmuyor malesef.  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Herkesin bir yerde kısmeti hazırdır,bekler orda.samanyolu sende kendini üzme,halinden anlıyorum.Geçen sene yaşadım çünkü bunu Ama 2. bir şansın daha var,oda olmadı yapman gereken seneyi düşünmek artık.Dediğim gibi kısmetin bir yerlerde seni bekliyordur  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Hepiniz çok doğru söylüyorsunuz arkadaşlar...Ayrıca hepinize teşekkür ederim destekleriniz için...Ben inancımı kaybetmedim.Olmazsa da zaten farklı yönlerde kendimi geliştirmeyi düşünüyorum...Kısmet neyse o olur doğru bence de... |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 09:03 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
| Beyza Abla, eğer inancını kaybetmezsen başaracileceğini unutma! |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 12:42 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
| Beyza abla, ben inanıyorum başarabilirsin..Başarılmayacak bir şey değil ki.. |
|
|
|
|
| EDACIKYALAN |
Tarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| kazananları tebrik ederim |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| puanlar düşüyormuş seneye ama inşallah düşmez allahım inşallah düşmesinde beyza ablamda bir yere girse |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Görevli

|
İyide puanlar düşerse daha rahat girer... Yükselmesi daha kötü Yanlış dua ettin  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Takımdan

|
.
İnşallah Tıp Fakültesinin puanı dahi 280 puan civarlarına düşer.  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Puanlar bu sene düştü,seneye düşeceğini nerden anladın???Bir de evet yani inşallah düşmezde duası saçma oldu.inşallah düşer de girer Beyza da  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: ÖSS(Öğrenci Seçme Sınavı) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| aa özür dilerim arkadaşlar kafam karıştı çok özür dilerim arkadaşlar ve önce beyza ablamdan o zaman inş. düşer |
|
|
|
|
|
|