Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Okul Birincisi Alev

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 13:39 - Mesaj konusu: Okul Birincisi Alev
Takımdan Takımdan
Alevin Okul birinciliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence gerçekten iyi bir kız oldu. Rolling Eyes

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
alev zaten şuan iyi kız modunda..hakketti birinciliği... Very Happy Laughing

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 14:49 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
huylu huyundan vazgeçmez...bu durumu az sürecek bence...

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Takımdan Takımdan
bencede yoshy19o5 huylu huyundan vazgeçmez...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Takımdan Takımdan
Huyla notlar sayesinde okul birincisi olmanın ne alaka olduğunu anlamadım ama beni bayağı şaşırttı... Laughing
Hiç beklemezdim yani... Laughing

Ama bu da kızların ayrılamayacağının garantisi oldu...
Eğer dizi yazın da devam ederse (inşallah!!) kızlara kim bulaşacak diye merak ediyorum ama... Laughing
Gerçi Alev artık iyi birisi... Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 15:35 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence hala iyi kız olamadı çünkü sürekli kendini övüp duruyor.Birinci olduğunu duyduğumda da Shocked diye kaldım resmen...

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede haketti.
Ama bence bu iyilik sonsuza kadar sürmez Confused

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
alıntı:
Ama bu da kızların ayrılamayacağının garantisi oldu...

Bence kızlar ayrılmasın diye Alev'i birinci yaptılar Gülçin de çok çalışkan onu ikinci yapmışlaar...

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben Alev'i hiç beklemiyordum.Gülçin yada Eren olur diye düşündüm.
Ben Alev'in iyi biri olduğuna inanıyorum Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Takımdan Takımdan
Bence de kızlar ayrılmasın diye oldu zaten... Wink
Zaten kızlar kazansa bile bir şekilde böyle olacağı yani kızların ve çocukların ayrılmayacağı belliydi...
Ama böylece kökten halledilmiş oldu... Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Görevli Görevli
Evet canım katılıyorum.. Very Happy

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet bende katılıyorun yoksa kızlar arasında ayrılık olabilirdi sevgilileri falan alev kendini bu konuda aştı inşallah iyi kız modundan çıkmaz..

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alev´in olacağını hiç beklemiyordum! Shocked

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Takımdan Takımdan
Ama Alev bu sefer kararlı gibi çok...
Kızlarla biraz daha fazla iyi anlaşırsa tam olarak oturur bu düşünce ve Alev hiç vazgeçmez bence!! Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede zaten öyle de gözüküyor.İyi kız havalarına çoktan girdi.Ama kızlar kadar bende çok şaşırıdım.Hiç beklenmedik bir durumdu ya...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi