Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Okul Birincisi Alev

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 13:22 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Görevli Görevli
Bence Aleve yurt dışına gitme şansı da doğacak ve Bora çok üzülecek.... Rolling Eyes Smile

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Üye Üye
bencede ben çok şaşırdım doğrusu birinci olunca alev galiba alev artık gerçekten iyi biri oldu Very Happy

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar "Huylu huyundan vazgeçmez." dediniz ama Alev gerçekten de iyi bir kız olma çabasında. Smile Rolling Eyes

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gözdeciğim çabasını da geçtik.Artık oldu. Razz

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Takımdan Takımdan
Bence iyi bir kız oldu.Hatta Hepsiden de iyi. Very Happy Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gözde katılıyorum, arkadaşlar balık gibi olaya düşmeyin Very Happy .Bence huylu huyundan vazgeçmez.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Takımdan Takımdan
Balık mı?
(İyi niyetliliğe verilen yeni isim galiba.)

Tesellemen için teşekkürler Berkan. Smile

Bence sene sonunda Gülçin olur birinci.(İnşallah) Very Happy

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 6, 2008 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Üye Üye
şaşırdım ama haketti birinciliği

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 6, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Takımdan Takımdan
Evet iyi olmaya başladı...

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet iyi oluyor artık

sedef88
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Yeni Üye Yeni Üye
Valla arkadaşlar ne yalan söyleyeyim, ben bekliyordum. Çünkü senaristimiz sürprizleri çok seviyor. Ben ya Bora ya da Alev 1. olur.' diyordum yani.

ErnElf
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Yeni Üye Yeni Üye
her dizide bir kötü karekter vardır ve iyileri rahatsız eder hepsi1 de bu kişi alev bence değişmedi... Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 22, 2008 22:38 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Takımdan Takımdan
Yok yaa...
Yeni karakterler geldi sinir edecek...
Kartal mesela... Mad Evil or Very Mad

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence Alev doğru yolu buldu... Bu yoldan daha şaşmayacak bence... Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Okul Birincisi Alev
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah ama bence şaşabilir. Nede olsa eski kötülerden.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi