Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Neyi , Nesi Meşhur ?

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Neyi , Nesi Meşhur ?
Site Admin Site Admin
Sizlerin ilinin veya ilçesinin neyleri meşhur arkadaşlar?

İlk ben :)

İlim Giresun'un : Fındığı
İlçem Şebinkarahisar'ın : Ceviz'i , Kalesi ..

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilim:horozu Very Happy
pek bilmiyorum ama bir yerin de aşuresi mi ne meşhurmuş Razz

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Takımdan Takımdan
Bende İstanbul..
Güzel kızları meşhurdur.. Smile Very Happy Wink

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
oooooooooooo
bizim erkekleri direk istanbul'a gönderelim o zaman Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Görevli Görevli
ben istanbulun kızlarını pek beğenmem ama Şanlıurfanın acısının meşhur olduğunu biliyorum

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Görevli Görevli
Bursa'nın şeftalisi ve kestanesi meşhurdur.

Kres
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Üye Üye
Benim iliminde
Höşmerim i
KIZLARI Wink
meşhurdur.

lefke
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Üye Üye
benim osmaneli karpuzu meşhurdur hatta karpuz festivali bile düzenlenir her sene

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler ama benim yazdığım formatta yazın lütfen. Örnek benim ilim Giresun'un veya benim ilçem Şebinkarahisar'ın şuyu meşhurdur diye devam edin Wink

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilim:kütahya
ilçem:tavşanlı
nesi meşhur:leblebisi

memleketim:erzurum
ilçem:yok
nesi meşhur:lavaş ekmeğiyle - cağ kebabı meşhur diye biliyorum... Very Happy Very Happy

SAKOPA
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Üye Üye
ilim- erzincan- Arrow eşki suyu Arrow leblebisi Arrow tulum peyniri Arrow üzümü Arrow
ilçem-kemah- Arrow cevizi Arrow kalesi Cool Cool Cool

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 19:21 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
denizlidenim horuzunuda pek severimm

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Takımdan Takımdan
Amasya-Merkez
Misket Elması ve Bamyesi meşhur

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Görevli Görevli
yaşadığım il=izmir Wink
ilçe=bornova/merkez
izmirin en çok inciri zeytini bir de güzel kızları mehşurdur Very Happy Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Takımdan Takımdan
ilim aydın: incir ve üzüm
ilçem nazilli: aynı incir ve üzüm

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi