Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Neyi , Nesi Meşhur ?

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilim ankara:keçi
ilçem keçiören:kalesi yanlış biliyor olabilirim.ama kusura bakmayın...

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
il: niğde
nesi: elması

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Site Admin Site Admin
Niğde demek ülkemizin patates tarlası demek Wink Elma Amasya akla gelir genelde.

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet amasya elmasıda var niğde nin de elma sı ünlüdür isterseniz bu konuda araştırma yapabilirsiniz

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Takımdan Takımdan
İlim Ankara
Nesi Meşhur:Tiftik Keçisi

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 24, 2007 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Üye Üye
ilim: Aydın incir, üzüm meşhur bir de efeleri Wink

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 18:46 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Üye Üye
ilim adana tabiiki kebabı meşhur Smile Smile

tgshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Üye Üye
ilim kayseri pastırma ve sucuk

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilim istanbul istanbulun kızları meşhurdur
ilçem kadıköy ama nesi meşhur bilmiyorum=)

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
ilçem kadıköy ama nesi meşhur bilmiyorum=)

Yasemin var orda daha nesi meşhur olsun Very Happy

DipNot: Bir dedikoduya göre Wink

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mayko bak bunu bilmiyordum ay şimdi çok heyecanlandım acaba doğrumu çünkü ben beşiktaşta oturduğunu duymuştum demekki kadıköyümünde yasemini meşhurmuş

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:09 - Mesaj konusu: hepsi
Üye Üye
denizli horozu meşhur heralde

Crazy4Hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaşadığım yerin bilmiyorum!.. Rolling Eyes
2 Tane memleketim var
1)Denizli Arrow Horozu
2)Erzurum Arrow Lavaş Ekmeği ve Cağ Kebabı

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İl: Çanakkale
Nesi meşhur?: Ezine peyniri Wink

ferhatgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Üye Üye
Benim annem ve babam Hatay'ın İskenderun ilçesinde doğdu ama ben Kıbrıs'ta doğup büyüdüm bu yüzden her iki yeride yazıyorum.
Kıbrıs: Hellim (bir peynir türü ama Kıbrıslılar kendi adıyla anılmasını tercih ediyor ki zaten Kıbrıs'a özgü bir çeşit), magarına bulli (tavuklu makarna) Laughing , zeytinli (zeytinli ekmek) , molehiya (veya molohiya,Kıbrıs'a özgü bir ot türü), fırında makarna, mekan olarak otel ve kumarhaneler, Lala Mustafa Paşa Camii (Gazimağusa'nın Kaleiçi bölgesinde olup benim yaşadığım yer oluyor), Kumsalları (örneğin Karpaz bölgesindeki Altınkum plajı), Güzelyurt'taki portakal ve öteki narenciye ürünleri, Hz. Ömer Tekke'si ve en önemlisi; Kıbrıs Rum Kesimi'nde (Larnaka) kalan Peygamber efendimizin halasının yattığı Hala Sultan Türbesi (Larnaka'ya 2 kez gitmeme rağmen halamızın türbesini ziyaret etme fırsatım olmadı Sad ). Bunların dışında, gezip görülmesi gereken bir sürü yer var.
İskenderun'u soracak olursanız oraların kadayıfı meşhurdur.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi