| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Neyi , Nesi Meşhur ? |
| orionthedragon |
Tarih: Pazar, Eylül 30, 2007 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Üye

|
O zaman bende görele yazayım(gerçi oda giresun'un ilçesi ama )neyi meşhur derseniz fındığı Türkiye'de ve dünyada tektir kalite olarak tabiki  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazar, Eylül 30, 2007 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Takımdan

|
İlim:Tekirdağ
Kirazı, rakısı, köftesi ve peynir helvası meşhur.  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Eylül 30, 2007 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Görevli

|
İlim:Aydın
İnciri,Üzümü ve Zeytini meşhur...
İlçem:Söke
Söke'de de İncir daha ağır basıyor...  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| kayseri: pastirma, sucuk ve kayseri kalesi |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
İlim:İstanbul
Nesi meşhur:"Kaşıkçı Elması" |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Takımdan

|
cimcimedilan demiş ki:
İlim: İstanbul
Aaaah ah orada işim evim garanti olsa şu dakika okulu bırakırım o nasıl güzel bir şehirdir ya. Kıymetini bilin. ( Kıskanan çatlayan smiley ) ( burada yokmuş ) |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ne kadar değerini biliyoruz desekte..Hepimizin bir kusuru vardır  |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Pazartesi, Ekim 8, 2007 00:53 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| İZMİR.izmirin güzel kızları meşhur ama yasemin kadar güzeli yok |
|
|
|
|
| apqus |
Tarih: Çarşamba, Ekim 10, 2007 12:32 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Yeni Üye

|
Kayseri
Pastırma sucuk mantı ve bide Erciyes Dağı. |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Çarşamba, Ekim 10, 2007 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Üye

|
sametysmn sen izmirdesin demek ne kadar şanslısın ya izmiri o kadar çok seviyorumki önceden manisada oturuyorduk çok yakın olduğu içinde çok sık giderdik of ya izmiride manisayıda çok özledim inşallah üniversiteye 9 eylüle yada egeye gelirim (gerçi daha 4 senem var ama ) |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 00:44 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben burda 9 eylül üniversitesinde okuyorum aslında zonguldaklıyım .izmiri ben de çok seviyorum.ama keşke hepsi üyeleri de burda olsaydı ne güzel olurdu.inşallah sen de kazanırsın burda üniversite.nurnur. |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Takımdan

|
Bursa bıçakları da ünlüdür. Derler ki bir Bursa işi bıçak 10 katana gücündedir  |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Cuma, Ekim 12, 2007 13:12 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Üye

|
| inşallah sametysmn izmir sevilmiycek gibi bi şehir değil ki saten |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Takımdan

|
| Bursa'nın şeftalisi bir de zeytini... |
|
|
|
|
| CHN01 |
Tarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ? |
|
|
Üye

|
| il Hatay ilçe ERZİN; Portal türü ve buğday |
|
|
|
|
|
|