Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Neyi , Nesi Meşhur ?

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 08:58 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilim=denizli
meşhur olan şeyde=horuzu herhalde

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Takımdan Takımdan
Bursa

Arrow İskender Kebabı ( Dünyanın en güzel yemeği )
Arrow Bıçakları ( Katana bir Bursa bıçakları iki )
Arrow Şeftali'si ( Tüylü tüylü ıyy dokunamam bile )
Arrow Mayko'su Cool ( Bendeniz oluyorum Razz )

Buna rağmen Bursa'dan nefret ediyorum evet Shocked

YosHy1905
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
konya:etliekmek,mevlana şekeri...

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 15:47 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Takımdan Takımdan
ilim:Tokat
tokat kebabı Razz , batı Razz , kalesi, ve ballıca mağarası meşhurdur

En son gozdeveeren tarafından Pazartesi, Ekim 1, 2007 14:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Üye Üye
İlim İstanbul:Trafiği meşhur.SmileSmile
Memleketim Yalova:Dut. SmileSmile

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
samsun
simit
atatürkün şehri olması burda öyle geçiyor

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bursanın şeftalisi iskenderi kestane şekeri meşhur saten yazmışsınız Wink bu arada konyaya çok gittim etli ekmeğinede mevlana şekerinede bayılırım her ikiside çok güzel balıkesire gitmedim ama höşmerimi yedim oda çok güzeldi birde manisanın manisa kebabı çok süper olur bence iskenderden çok daha güzel (önceden manisada oturuyordukta Wink )izmir manisa civarının çekirdeksiz üzümleride güzel olur.

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 01:56 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Takımdan Takımdan
ALINTI:(alıntılar kalkalı ne hale düştük yaa Laughing yok yok böyle daha iyi Wink )
ilim aydın: incir ve üzüm
ilçem nazilli: aynı incir ve üzüm

evet mayko, bende bunlara rağmen nefret ediyorum yaşadığım yerden Evil or Very Mad

cnr135
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Üye Üye
il:şebinkarahisar;)
ceviz,karadut,dut,dut pekmezi,karadut pekmezi

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ne biçim il ya o öyle Laughing Laughing Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Takımdan Takımdan
Harbiden öyle il varmıydı Rolling Eyes

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 17:20 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
şebinkarahisar neresi?bilen var mı?

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Site Admin Site Admin
Giresunun İlçesi.

bilecikli11
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Neyi , Nesi Meşhur ?
Üye Üye
lefke liyle aynı karpuz

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 18:08 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hım ilçe miydi pardon biz il olark sanıyorduk özür dilerim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi