Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 16:43 - Mesaj konusu: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Kulağa hoşmu geliyor bence çok saçma üstelik holywood'daki tüm ünlüler buna karşı 1 katlı 1 peçete için 100 ağaç kesiliyorsa 4 katlı için 400 ağaç zaten Küresel Isınma başlıyor ağaçları keserek insanları zorla ölüme götürüyor.Eğer grup Hepsi bu Forumu okuyorsa Bu konuya bir sms bıraksın ve onlarında bu 4 katlı peçete'ye hayır 1 katlı yeter projesine katılsınlar biz Hepsi Fanı olarak bunu istemiyoruz demi arkdaşlar 1 dediler sevindik iyi güzel bir buluştu iyi gelişebilirdi ama 2 oldu gelişim iyidi sonra firmalar rekabete girdi yaklaşık 1 yıldır 3 katlı kullanılırken şimdi 4 oldu Lütfen 5. katlı çıkmadan bu rekabete son verin!!!

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aslında çok güzel bir sorun şöyle ilk okuduğum zaman saçma bir sorun olarak hatta sorun olmadığını düşündüm ama insan iyice düşününce gerçekten hep unutulan bir gerçeğimiz sana katılıyorum harika bir yere değindin

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Görevli Görevli
Katılıyorum bencede artık buna dur denmeli.

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence de buna bir son verilsin...

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ağaçlarımızı koruyalım ağaç kesimine son.

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sana kesinlikle katılıyorum dreambig

çok güzel bir konuya değindin
bu kadar bir israfa gerek yok
sonra biz o ağaçları çok ararız
zaten gördünüz Antalyadaki yangını eski haline gelebilmesi için 60 yıl beklemek lazımmış zaten ormanlar yanıyor
birde gereksiz yere firmaların rekabeti çok kötü
buna bir dur denmeli

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
Hepinize teşekkür ederim ama bana destek çıktığınız için değil projeye olumlu baktığınız için bencede son vermeliler Burdadan Hepsi ve diğer Sanatçılarımıza sesleniyorum Lütfen Bu konuyu okuyunuz diyorum.

Tekrar teşekkürler arkdaşlar Laughing daha çok sms bekliyorum ormanlarımız sadece bu kadar arkdaşımız tarafından mı? korunacak tüm forumdakiler tüm yetkililer ormanlarımıza buradan sahip çıksın Exclamation

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kimse düşünmesede biz düşünüp yapacağız böyle saçmalıklara son vereceğiz arkanızdayım arkadaşlar

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Üye Üye
XSelynckX desteğin için sağol

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Takımdan Takımdan
Küresel Isınma var ve insanlarımız tonlarca ağacı israf ediyor.. Confused Confused
Bu göz ardı edilemeyecek bir sorun...İnsanlarımızın ilgilenip de bu soruna bir çare bulması gerekiyor... Confused

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla bence de büyük bir sorun bu hemde çok büyük.Firmaların 2 kuruş fazla kazanacaklar diye yaptıkları şeyler aldı başını gidiyor.Artık Allah sonumuzu hayır etsin.Zaten ağaçlarımız yanıyor,üstelik bir de bu.Ciğerlerimiz gidiyor,dur diyen yok.Yazık!!!

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 09:39 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Site Admin Site Admin
İnsanların gözünü para kazanma hırsı bürümüşken, günümüzde para için geleceğimizi bile yok ederler... Hiç düşündünüz mü ? Günlük yaşantımızda o kadar ağaç ve orman ürünü kullanmaktayken yerine yeni bir ağaç, yeni bir fidan dikiyormuyuz ? Hep harcıyoruz, tüketiyoruz, yok ediyoruz. Üstüne üstlük orman arazilerinden rant kazanmak için ormanların yakılması, kesilmesi de cabası. Bu döngünün sonunun nereye gideceğini doğanın dengesinin bozulmasıyla hissediyoruz..

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 12:34 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence de buna bir son verilmeli... Böyle giderse halimiz acınacak duruma gelir..

iyi düşünmüşsün dreambig böyle bir konuya değindiğin için sağol..

yoshece
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 13:43 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Yeni Üye Yeni Üye
bence de
geleceğimizi söndürüyorlar

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 12:31 - Mesaj konusu: Cevap: Neden 1 Değil,2 Değil,3 Değil Tam 4 Katlı!!!
Takımdan Takımdan
Ağaç kesimi bu dünyada bitmez ama, azaltmanın bir yolu var mutlaka..

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi